Huomenna on VAPAAPÄIVÄ... Heti aamusta on lähdettävä Oulua kohti, nyt on se hetki jolloin herra Hiirisen siemenet pistetään purkkiin ja ne matkaavat kohti Unkaria. Jänskättää miten kaikki onnistuu... ja toimittaako DHL sen perille lupaamassaan ajassa 24 tunnissa ??? Nartulta otetaan vielä huomenna proge, toivottavasti ajoitus olisi nyt kohdillaan. Tässä on niin monta epäonnistumisen mahdollisuutta mukana, että saas nähdä kuinka käy!
Tullessa menen kuvaamaan Paukkua, Neksua ja Kainoa. Kaino oli hienosti tokoillut avo luokasta 1. tuloksen! Upea saavutus kun koira juuri täytti vasta 2 vuotta!!! Onnea Sanna ja Kaino!
Lisäksi käyn katsomassa yhtä myynnissä olevaa mersua, syödäkkin ajattelin jossain ja ehkä shoppailla zeppeliinissä... Joten huomisesta tulee PITKÄ päivä !!!

Tänään taas kuvailin aamupäivällä omalla pihalla koirien leikkiessä lumessa. Vaikka aurinko ei paistanutkaan nyt kuitenkin oli vähä enemmän valoa kuin toissapäivänä klo 17 aikaan :) Kuvien kanssa tuli sitten leekattua photo shopissa, aika menee sen kanssa siivillä, 5 tuntia tuntuu puolelta tunnilta. Lisäksi olen harjoitellut adoben bridgen käyttöä, siinä on kyllä huippu työkalu. Voi kun sais lisätunteja vuorokauteen. On muuten ihan uskomatonta millainen ero macin näytössä ja minun läppärin näytössä on. Läppärillä ei todellakaan kannattaisi muokata yhtään kuvaa !!! Nyt alan tajuamaan kuinka TÄRKEÄ työkalu on hyvä näyttö sellaiselle joka harrastaa valokuvausta. Näyttö kannattaa myös kalibroida, hyvät ohjeet löytyvät täältä.

Iltasella tuli vedettyä taas sellaiset hankijumpat vesisateessa että Titokin on ollut loppuillan ihan veto pois. Se painatteli useaan otteeseen umpihangessa sellaisia spurtteja että ei ihme jos on väsy ;)

Tässä pari räpsäisyä aamulta. Hyvää alkavaa viikkoa!
1267393904_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito on kova poika olemaan risusavotassa :)

1267394109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Eikö tää nyt jumaliste lähde irti ?