Olen sairastanut perjantaista saakka kamalaa flunssaa. Mutta voin sanoa että tää on tauti ihan "itseaiheutettua"...
Siis palaamme torstai-iltaan jolloin meikkis sai kuningasidean että lähden koko päivän jatkuneesta lumisateesta huolimatta metsään lenkkeilemään... Vähän mietitytti että ovatkohan ihan kaikkia sivuteitä auranneet kun eivät olleet meidän kotitietäkään, mutta päätimme lähteä katsomaan. Nappasin kaverin matkalta kyytiin ja menoksi. Tuttua metsätietä ajellessamme totesimme että tiehän on paremmin aurattu kuin oma kotitie :) Kunnes meidän piti kääntyä metsätieltä toiselle tielle, ja totesimme että tämä tie ei olekkaan niin hyvin aurattu... nooh, tulimme autosta ulos, ja mietimme mitä tehdä... totesimme että emme pysty siinä enää kääntymään takaisin, koska tie oli kapea ja molemmilla sivuilla hirveät lumivallit. Ainoa vaihtoehto olisi ollut PERUUTTAA sieltä takaisin. Päätimme jatkaa matkaa koska tiesimme edessäpäin olevan paikan jossa pääsemme kääntymään. Suht hyvin meikäläisen "maastoautolla" pääsimme perille, ja lähdimme lenkkeilemään. Käänsimme auton jo valmiiksi menosuuntaan. Lenkkeillessä huomasimme että tuuli oli yltynyt aika kovaksi, ja lunta tuli niin ettei nähnyt eteensä. Kävimme kuitenkin vajaan tunteroisen lenkin, Titon juoksennellessa pyrystä välittämättä pitkin metsiä. Palasimme autolle ja lähdimme kotiin päin... alkupätkä sujui hyvin, mutta sitten auto rupesi puskemaan uralta pois ja ajauduimme niin reunaan että AUTO JÄI KIINNI hankeen. Me tytöt emme luovuttaneet... yritimme reilusti yli tunnin itse saada autoa siitä irti, kaivamalla käsin lunta renkaiden alta, työntämällä ja laittamalla jopa auton kumimattoa renkaan alle... TURHAAN! Titokin jossain vaiheessa kaivoi meidän apuna etutassuillaan lunta auton renkaiden vierestä ;) Kello alkoi lähenemään puolta 11:sta illalla, sade ja tuuli vaan yltyi, ja meidän oli tartuttava luuriin ja soitettava apua... molempien ukot tulivat hätiin lapioiden kera. Mutta kesti aikansa ennen kuin he paikalle pääsivät, koska sinne ei enää voinut ajaa autolla, tässä ajassa lunta oli pyryyttänyt niin paljon että tie oli tukossa, eli heidän oli käveltävä isommalta päätieltä sinne... Kun he paikalle pääsivät, aika nopeasti he lapioivat auton pois hangesta MUTTA sen lisäksi oli lapioitava se tie koko matkalta siihen pisteeseen jossa aloimme empiä mitä tehdä... matkaa siis oli satoja metrejä!!!! siinä vierähti aikamoinen tovi lapioidessa ja siirtäessä autoa metri pari kerrallaan eteenpäin... huh huh! Titolla oli äärettömän kivaa kun se melkein 4 tuntia laukkasi siellä lumipyryn keskellä :) Ja muutamaan kertaan saatiin kuulla kuinka idiootteja oltiin kun sinne lähdettiin tälläisellä kelillä... juu - uu. *Tiedetään* :) Kun lähellä puoltayötä olimme kotona, totesin vaatteet likomärkänä ja kylmissäni (ja kurkkukipua pari päivää poteneena) että jos nyt ei tule flunssa niin sitten ei koskaan... Kuuman suihkun kautta painelin pehkuihin.
Seuraavana aamuna tiesin, että flunssa painaa päälle... mutta niin paha se ei ollut ettenkö olisi voinut töihin lähteä. Päivä töissä ja yllättävän lievältä flunssa vaikutti... sitten illalla päätin lähteä Titon kanssa lenkille ihan tuohon lähimetsään... juu - uu siellä ei ollu kukaan muu käynyt, ja rämmin sitten sinnillä sen lenkin (lunta melkein jalkojen mitta) ja oikeasti olin ihan sippi ja maitohapoilla kun pääsin kotia. Tämä jos mikä, laukas lopullisen taudin päälle :( Tälläkin lenkillä alkupätkä oli suht hyvä, ja sitten alkoi sellainen "upotuspätkä" että oksat pois... kun olin pätkän rämpinyt sinni ei antanut periksi palata takaisin. Titon joutui loikkimaan koko lenkin, normiaskelia siellä ei voinut ottaa...
Näiden lenkkien jälkeen totesin, että NYT JOS KOSKAAN tilaan itselleni ne lumikengät josta olen koko talven haaveillut. Olen saanut ristiriitaista palautetta, osa sanoo että ne on huonot ja raskaat ettei kannata ostaa, osa taas kehuu. Sain tuttavalta apuja oikean mallin löytämiseksi, ja pistin tilluuksen menemään juuri samasta mallista! (Kiitos vihjeestä Heinille!) Lumikengät tulevat Ranskasta, ja ovat jo tätä kirjoittaessani lähteneet matkaan! Nyt pääsen testaamaan ja sitten kuulette minun mielipiteeni asiasta :)

Perjantaina olinkin sitten aamulla siinä kunnossa etten voinut lähteä töihin. Kello kyllä soitti ja ehdin tehdä kaikki normaali aamurutiinit, kunnes hiuksia laittaessa hiki valui päästä ja olin ehtinyt aivastaa ja niistää tuhat kertaa... lisäksi nukuin todella huonosti yön poskiontelo / pääsäryn takia, ja se jatkui vielä aamullakin. Siis ilmoitus töihin että olen sairaana ja takaisin pehkuihin! Perjantaina nukuin 3 kertaa 2 tunnin päiväunet ja vielä seuraavana yönä 11 tunnin unet. Perjantaina en liikahtanut minnekkään, iltasella katselin telkasta ne kaikki maajussit sun muut mistä olin jääny aiemmin paitsi :) :) :)

Lauantaina otin sellaiset dropit että pääsin kauan odotetuille synttärijuhlille, jonne tuli myös mun molemmat veljet perheineen. Kamera lauloi, ja pientä kuvausharjoitusta sisällä sain harjoitella 1v. kuvausten merkeissä. Ihan nappiin kuvat eivät onnistuneet, mutta tyydyttävä tulos ja hyvä harjoitus!!!! Kotiin tultuani nukuin taas kaks tuntia, ja päänsärkyä ei voi edes sanoin kuvailla... iltasella päätin käydä koirien kanssa meren jäällä pienen lenkin (ajattelin että jos se päänsärky johtuu osittain siitä etten ole käynyt ulkona kahteen päivään), mutta pakkanen oli jo ehtinyt kivuta -17 asteeseen ja se lenkki ei tehnyt hyvää flunssalle :(

Tänään olen taas lepäillyt koko päivän, flunssa alkaa pikku hiljaa taittua, mutta pää on ollut edelleen kipeä. Iltasella heitettiin kuitenkin pienet metsälenkit, Titon energiat kasautuu sillä vauhdilla että kohta sitä ei pitele mikään....

Ai kuluvalla viikolla sain täydennystä kuvaustarvikkeisiini, ensin maanantaina tuli heijastin Ruotsista (jota jo lauantaina kokeiltiin) ja sitten sain kaksi kirjettä HongKongista tällä viikolla, toisessa paketissa oli tuotekuvausteltta ja toisessa sellainen kiinnitysruuvi jolla saa salaman kiinni jalustaan. Kahta tilausta vielä odottelen jenkeistä, kun ne ovat tulleet, olen tyytyväinen ;)

Loppuun pari kuvatusta viikonlopulta.
1268000050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
synttärit oli kivat, ainakin Lennin mielestä ;)

1268000134_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
... ja tarjoilut IHANAT

1268000193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
melkeen samanikäiset Leevi ja Iita (Iita sen näköisenä että
onko IHAN PAKKO istua tässä ???)


ja yksi vähän virallisempi yritys, jossa taustaakin on huomioitu paremmin (näitä tuli näpsittyä aikamoinen määrä erilaisia):
1268000362_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lenni kera nallen

Ja loppuun vielä yksi iltasella otettu kuva meikäläisen työhuoneen ikkunan alta, siis niitä lumikenkiä odotellessa ;)
1268000717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
heti kuvan ulkopuolella oikealla reunalla on mun työhuoneen ikkuna ... eli
piha on yhtä kinosta ...