Sairastelu on jatkunut koko viikon :( Maanantaina raahauduin töihin, ja melkein ensi töikseni kävin ultrauttamassa poskiontelot kun päänsärky senkun jatkui. Niinhän siinä sitten kävi, että ontelot täynnä räkää ja piti aloittaa antibioottikuuri sekä sain lisäksi nenäsumutteen. Sinnittelin töissä päivän ja vielä tiistainkin, ja iltapäivästä tuntui oikeasti että PÄÄ RÄJÄHTÄÄ just, lähdin vähän aiemmin iltapäivästä kotia. Menin työterveyshuollon kautta, jossa ontelot ultrattiin uudelleen, ja todettiin että tilanne ei ole muuttunut miksikään :( Sain työterveyshuollosta vihjeen kokeilla ns. "sarvikuonoa" jonka avulla suolavedellä voi itse kotona huuhtoa nenäontelot. Kävin heti kotimatkalla sellaisen ostamassa ja kokeilin sitä heti samana päivänä. Eka kerta oli todella kamala kokemus, mutta pikku hiljaa kerta kerralta se on tullut siedettävämmäksi ja saan sen tehtyä nopeammin. Olen huuhtonut ontelot nyt pari krt päivässä sillä. Lisäksi hengittänyt höyryä, ja ottanut kaikki mahdolliset tropit. Kipulääkettä on mennyt sellaista kuutta per päivä... täytyy toivoa että tää pikku hiljaa alkais helpottaa, ettei tarvisi punktoida :( Ihmeellinen flunssa kun meni suoraan onteloihin, mulla on edellisen kerran ollu joskus lukioaikoina poskiontelontulehdus ja siitä on KAUAN :)

Taudeista huolimatta olen lenkkeillyt lähes joka ilta, jotenkin tuntuu että päänsärky hellittäisi kun pääsee ulos! Samoin sitä ajattelee että josko se räkä lähtis tulemaan paremmin ulos kun liikkuu. Yksi ilta käytiin Tarun ja Tertun kanssa meren jäällä lenkillä kera Petunian. Petunialla oli äärettömän kivaa, se yritti leikittää Terttua ja alkuun pysyä sen menossa mukana, mutta joutui myöhemmin luovuttamaan :) Belgillä ja bullmastiffilla on vähän eri juoksutahti ja energiat :) Kiitos mukavista treffeista Taru ja Terttu, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!
Siinäpä se sitten onkin meikäläisen tekemiset tälle viikolle, en ole jaksanut mitään muuta kuin pakolliset lenkit, töin tuskin niitäkään. Kuvata en ole jaksanut, eli tehtävät on tekemättä ja kouluun pitäs mennä huomenna :(

Maanantaina tuli taas kaksi kirjattua pakettia Hongkongista: mm. kolme uutta salamaa, kaukolaukaisin, uusi akku ym. kameratarviketta. Nyt olen tyytyväinen, kaikki tilaamani tavarat ovat tulleet :) Kunhan vain ehtis ja jaksais kokeilla niitä!
Lumikengät ovat Oulussa tulossa, varmaankin huomenissa ovat Raahessa. Pitää käydä vielä ostamassa sauvat, ja sitten pääsee kokeilemaan toden teolla !!!

Loppuun muutama aiemmin ottamani kuva, tällä viikolla en ole koskenutkaan kameraan. Siis muutama otos omalta pihalta muistoksi sitä KUUMAA kesää varten ;)
1268348163_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tämän otin yksi aamu etupihalla kun käytin Petua
ulkona... oli sellainen ihana auringonsarastus joka
ei kuvassa tule esiin kunnolla...


1268348181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tämän otin yksi viikonloppu takapihalla muistoksi kesää
varten kuinka lumisia puita meillä olikaan maaliskuussa :)


1268348193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tämä myöskin takapihalta, mv-kokeilua...

1268348204_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
havun oksat lumikerroksen kuorruttamana...

1268348213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Halooooooooo ... it's me ... TITO!

Viikonloppu siis vierähtää opiskellessa, peukut pystyyn että tää tauti viimeinkin menisi ohi viikonlopun aikana. Onneksi aihe on niin mielenkiintoinen (miljöökuvaus osa II) että kivut unohtunee sen siliän tien :) Rentouttavaa viikonloppua!