Kävi niin hyvä tuuri, että kun olin buukannut viikonlopun täyteen ohjelmaa, niin johtuen tästä Islannin tuhkakaaoksesta Vaasan kaikki tuomarit, lukuunottamatta virolaisia tuomareita joutuivat perumaan tulonsa Vaasaan. Meille tuomariksi muutettiin Gunnel Holm, jonka mielipide Titosta ei kiinnosta niin paljon, että lähtisin ajelemaan Vaasaan saakka. Varsinkin kun rahat sai takaisin. Eli minulle siunaantui yksi ylimääräinen vapaapäivä :)
Aikamoisen kaaoksen tämä Islannin tuhka aiheutti, mm. eräs tuttavapariskunta on nalkissa Saksassa. Kaikki laivat sieltä on buukattu täyteen, toivottavasti he pääsevät sieltä jollain konstilla Suomeen.

Tänään olin sopinut erään ylimääräisen koulutuksen, siellä vierähtikin koko päivä. Tultuani kotiin, odotti ihana ylläri, Marko oli siivonnut koko kämpän, ja lisäksi kokannut valmiiksi ruoan ♥ Syötyäni otin päikkärit, ja sitten koirien kanssa metsään räntäsateesta huolimatta.

Torstai-iltana tein taas nettitilauksia, tilasin Englannista pari studiotaustaa ja sellaisen kankaan jota voi käyttää sekä alustana että taustakankaana. Toivotaan että ne ehtii tänne ennen ensi viikonlopun kuvauskeikkaa. Tällä erää kuvataankin ihmisiä, ei koiria.

Jokaiseen kirjoitukseen on se pakollinen kuva liitettävä, eli viime viikonlopulta kuvatus rakkaista kaveruksista, Marko ja Tito ♥
1271542534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e