1271190578_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tälläinen suloinen tytteli lenteli tänään Suomeen Espanjasta. Kyseessä on Aksan lapsenlapsi, ja Petu on tämän söpöstyksen setä ♥
Pennun isä on siis Aksan poika, ja Petun veli Suvimarjan Al Corleone "Nico".

Titon systereillekkin on tulossa molemmille pentueet. Lappu on kantava, ja isänä HUIPPUHIENO ELIAS. En halua nähdä näistä pennuista yhtään kuvaa... liian suuri houkutus... Titon systeri ja Elias yhdistettynä meinaan :)

Titon lonkkakuvat tulivat eilen kennelliitosta. Tuloksena C/D. Pienoinen pettymyshän tuo oli, kuvaavan lääkärin mukaan toinen lonkka oli A tai maksimissaan B, mutta toisesta lonkasta oli tiedossakin että se on selkeästi löysempi, koska Tito on välikuvattu reilu vuosi sitten, ja siinä yhteydessä huomattiin kyseisen lonkan lonkan koukistajalihaksen revähdys. Tito oli käyttänyt toista jalkaa eri tavalla revähdyksen takia, ja se ei ollut tiivistynyt. Lonkka ei fysioterapiasta huolimatta ollut tiivistynyt vuosi myöhemmin. Tosin eipä tuolla suurta merkitystä ollutkaan, koska Limanin mielestä toinenkin oli kuitenkin C. Nivelrikkoa ei ollut, joten eiköhän Tito hyvin näillä lonkilla tepsuttele loppuelämän.

Eilen oltiin Petun kanssa tokotreeneissä pitkästä aikaa (edellisellä viikolla korkkasin tokoilukevään Titon kanssa). Todella tyytyväinen, oikein innokas ja hyvin keskittyvä herra oli mukana. Varsinkin ruutu meni Petulla ihan loistavasti! En käyttänyt makupaloja vaan lähetin "tyhjään ruutuun". Tein useamman toiston ja Petu teki ne todella mallikkaasti. Ruutuun annoin seiso käskyn ja kävin vapauttamassa siitä. Ennen treeniä annoin Petun vähän leikkiä Piretin (kultainennoutaja pentu) kanssa. Piret oli uskomattoman reipas ja rohkea, ruma ruttuturpa ei pelottanut ollenkaan :)

Tänään sitten käytiin mahtava lenkki metsässä hiekkatietä pitkin, lunta oli jonkin verran hiekan päällä, mutta yllättävän kuivaa :)  Tito painatteli olan takaa, ja pitkiäkin lenkkejä metsässä, annoin sen mennä omaan tahtiin.
Loppuun vielä yksi kuvatus meikäläisestä viikonlopulta, joudun malliksi lehtikuvausharkkaan ;)
1271191711_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva: Petri Laitala

Huomenna on TAAS jo keskiviikko, tällä menolla kesä tulee ennen kuin huomaakaan.