Oulaisten pikapäivityksen jälkeen palaan vielä viime viikkoon. Nimittäin viime torstai-iltana kävimme Titon kanssa ajamassa Juhan meille tekemän verijäljen. Juha toimi oppaana, ja taas sai huomata, että ohjaaja säheltää ja pilaa koiran suoritusta... nooh joka kerrasta oppii jotain uutta :) Juha oli tehnyt jäljen todella hankalaan "ryteikköön" ihan sen takia että Tito tahtoo mennä ku höyryjuna, enkä saa sitä hidastamaan tahtia. (tai unohdan itse jäljellä että minun pitäisi yrittää hidastaa sitä) Raskaan maaston lisäksi oli kamala helle ja sääskiä ziljoona! Siitä huolimatta Tito suoriutui hyvin jäljestä. Yhden kulman ja makauksen meinasi oikaista mutta pääosin mielestäni työskenteli hyvin maaston ja helteen huomioiden! Ja taas kannettiin sorkka metsästä niin ylpeänä :)
Titon jäljen jälkeen teimme vielä Tainan kanssa seuraavalle päivälle Erkille VOI-jäljen. Siinäkin opin taas paljon uutta. Kiitos Taina ja Juha!

Perjantaina sitten mulla oli lomapäivä. En todellakaan "levännyt" vaan menin pää kolmantena jalkana koko päivän! Aamusta heti lähdettiin Ouluun Titon kanssa refleksologille, joka käsitteli Titon jalkaa ja lannetta sähköisellä hoitolaitteella. Vanha tapaturma alkoi vaivaamaan uudestaan, se ei kyllä pysy ilman revähdyksiä tuolla elopainolla ja menolla !!! *ISO HUOKAUS*. Siellä kuulimme että pakarat on todella jumissa, ja se vaikuttaa issiashermoon, joka aiheuttaa reaktion josta itsekkin huomasin jotain olevan vialla. Eli aina välillä Tito varoo pistämästä painoa toiselle jalalle seistessä. Itse juoksuun ja sen menoon se ei vaikuta mitenkään... Tämä hoitajakin tuumasi ettei se pysy ehjänä jos se on noin energinen... minkäs teet???!!!
Näiden ongelmien takia olin jättää Oulaisten näyttelyn väliin, koska mielestäni takaliike ei ole normaalia, vaan se on jäykempää ja lyhyempää. Kuten aiemmin kerroin tuloksista, hyvä ettei jätetty väliin :)
Refleksologin luota painelimme suoraan Tassulan puotiin. Matkaan lähti kolme muovikassillista erilaisia pakasteita: neu:ta useita eri lajeja, poron lihaa, kanan lihaa, murren kasvismixiä jne. Lisäksi löysin sieltä Titolle uuden pannan. Sitten paineltiinkin kohti kotia, jotta ehdin syödä, ja käyttää Petun lenkillä ja sitten suunta olikin päinvastainen, eli etelä ja koulua kohti. Meillä oli aiheena kirjanpitoa, kustannuslaskentaa (esim. kateprosentteja), tuotehinnoittelua yms. Todella tehokas opettaja oli, ja oikeastaan noita oli pitkästä aikaa kiva laskeskella, aika meni siivillä! pari sivua tuli tehtäviä jotka pitää palauttaa elokuun loppuun mennessä. Lauantaina koulu olisi jatkunut, mutta jätin sen näyttelyn takia väliin. Seuraavassa vielä yksi Anitan ottama kuva Titosta Oulaisissa (kiitos Anita!):
1274821866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito poseeraa kehässä (kuva: Anita Jussinoja)

Seuraavaksi otsikkoon, eli arjen pikku piristyksiä ovat nää mun uskomattomat nettishoppailut :) Ajauduin jonkun toisen himoshoppaajan blogiin, ja sieltä sitten katsomaan shoppailulinkkejä, ja loppupeleissä tuli tilattua melkein joka toisesta putiikista jotain.... *huokaus* Totuuden nimissä lähes kaikki shoppailut tuli TARPEESEEN :)

Aiemmin tilasin siis Jerseysta shampoota, hoitoainetta, geeliä yms. joista shampoot ovat edelleen tulematta (tänään niitä oli yritetty tuoda). MUTTA piti sitten kuitenkin tilata eräästä suomalaisesta nettikaupasta lisää hiustenhoitotuotteita ja homma lähti melkein lapasesta, purnukoita tuli pieni pahvilaatikollinen ! Mm. kahdenlaista huulikiillettä, hiuslakkaa (isoa ja matkakokoa), muotovaahtoa ja Escadan ihanaa suihkugeeliä, ja Markolle shampoota ja geeliä ja ja... tänään se laatikollinen sitten saapui...
1274822290_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kosmetiikkashoppailua á la Riikka ...

Sitten myöskin tälle viikolle, eli eiliselle saapui mun jenkkitilaus joka olikin suunnattu koiria (lähinnä Petua) varten. Eli kunnon purnukat nivelvalmisteita ja korvanpuhdistusainetta kokeeksi sieltä suunnalta...
1274822317_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
näillä mennään hetken aikaa...

Seuraava kohde olikin aivan mahtava korukauppa, josta löysin IHANAN kamerakorun... lisäksi tuli tilattua yksi toinen koru lahjaksi. Korut tulikin tosi nopeasti (viime viikolla) ja olivat ihanissa korurasioissa. Hieno palvelu, ja postikuluja tilaukseen ei tullut ollenkaan.
1274822593_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
... se oli rakkautta ensisilmäyksellä :)

Vielä vaatetilauksen tekaisin myös, ja senkin sain noutaa jo perjantaina. Nyt on kyllä vähäksi aikaa laitettava pankkikortti pannaan... vaikkakin tänä iltanakin tuli tehtyä tarjous yksistä kameravermeistä. Ai niin, kamerasta puheen ollen, mun kamera on edelleen myynnissä, jos jota kuta kiinnostaa, ottaa yhteyttä. Pariin otteeseen kaupat on ollut aikas lähellä, mutta hinnasta se on jäänyt kiinni, eli pikkaisen alakanttiin tarjoukset olivat, isosta summasta ei olisi ollut kyse. Mutta päätin että pidän ennemmin kameran itse, kuin myyn sen "puoli-ilmaiseksi".

Tänään oltiin Petunian kanssa tokon kk-cup kisassa. Kyllä se teki kaikki liikkeet, mutta osassa oli haapuilua... seuraamisessa välillä tosi hyvää ja kontakti pysyi, mutta täyskäännöksissä se katosi... liikkeessä maahanmenossa kaksi käskyä, luoksetulossa herra tuli seisomaan mun sivulle, ja siitä istui perusasentoon melkein mun eteen... tätä rataa mentiin tänään :) Mutta ei muillakaan ihan nappiin tänään mennyt.

Huomenna on taas Titon harrastepäivä, eli jälki kutsuu, ja tällä erää vaihdetaan myös ohjaajaa, ja katsotaan miten se toimii. Kelit ovat onneksi nyt viileämmät kuin viime viikolla. Mutta sääsket eivät valitettavasti ole lähteneet yhtään minnekkään.
Loppuun vielä kuvatus Lapun kauniista tyttärestä, jonka isä siis Elias Kolumbiasta.
1274823358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Bullberry Queniva 7 vrk (kuva: Hanna Palos)