Siis oikeasti INHOAN JA VIHAAN tätä kesää!!!! tänään lenkillä kokonainen legioona hyökkäs meidän kimppuun ja niitä oli mustanaan!!!  mulla oli huppu päässä, siitä huolimatta pää on ihan täys sääsken syömiä !!! juostiin koko lenkki, kun ei VOINU olla paikallaan!!! kun mentiin metsälenkiltä autoon ehti mennä satoja sääskiä!!! *tahtoo muuttaa Helsinkiin tai Turkuun tai jonnekkin missä ei ole sääskiä*

Ok, palaan kivempiin asioihin :( ei sitten mentykkään jäljelle. Sain kuulla eräästä osteopaatista Oulussa jolla eräs Raahelainen koira oli käynyt. Sain varattua sinne ajan keskiviikolle, ja suunnattiin siis heti töiden jälkeen Ouluun. Alle 10 min. meni ja setä totesi jonkun rintarangan 3. nikaman olevan SE ongelma. Hetken käsitteli ja sanoi että "nyt tää löysäsi" oltiin siellä alle 10 minuuttia !!!! Olen TODELLA epäluuloinen tälläisiä kohtaan, mutta nyt kyllä alkaa näyttämään sille, että Tito viimeinkin pistää painoaan toiselle jalalle !!! Ei se tapahtunut hetkessä vaan pikku hiljaa muutosta on alkanut näkyä parin päivän sisällä. Täytyy toivoa että Maisan luona sattunut tapaturma (jota en edes itse huomannut) joka on vaivannut enemmän ja vähemmän koko tän vuoden olisi nyt HISTORIAA ! Kiitos vanhan setän alle 10 min. käsittelyn !!!! Setä kertoi hoitaneensa 2000 koiraa ja 9000 ihmistä, joten kokemusta ainakin piisaa :) Myöskin setä sanoi ettei Titoa olisi saanut hieroa, että se pahentaa vaan tilannetta :( Ihme ettei hieronnasta olekkaan ollut viimeisillä kerroilla apua.
Tullessa käytiin YHDESSÄ KAUPASSA Oulussa josta onnistuin ostamaan itselleni 4 (!) puseroa!!! Onneksi ei ehditty useampaan kauppaan :) Samoin tullessa lenkitettiin Tito Tuomiojalla.
Eilen sitten otin jopa kameran mukaan metsään, pitihän herra ryhmäsijoittujasta napata kuvatuksia. Sääskiä oli sielläkin niin sikana, että kuvien lopputulos laadultaan jäi todella heikoksi :(
1275081776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito poseeraa ♥

Eilen illalla sain ruåttista viestiä, että mun tarjous objektiiveistä on hyväksytty!!! mulle on tulossa muutama valovoimainen objektiivi :) en malta odottaa että pääsen testamaan :) kamerakaupatkin on tällä hetkellä "kuumina" kolmen eri ihmisen kanssa olen tehnyt kauppaa, täytyy toivoa että se lopullinen kauppa tulisi pian :)
Uusien hankintojen myötä täytynee laittaa muutama objektiivi myyntiin, ehkä yksi ihminen ei tarvii yhdeksää objektiivia :)
Jätän vaan nikkoreita itselleni, sigmat ja tamronit saa lähteä ;)

Huomenissa onkin taas luvassa uutta studio-oppia ;) Tällä kertaa nää ei liity kouluun, vaan ovat ihan "omia projekteja" jotka jatkuvat 12-13.6.2010 :)