Ihanaa kun on ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa :) Huominen on enää painettava duunia, sitten on VAPAATA;) Perjantaiksi menen töihin, vaikka mahdollisuus olisi ollut vapaan pitämiseen, mutta pitää säästää vapaapäiviä opiskelutarkoituksiin :)

Palaan perjantaihin. Käytiin ajamassa Titon kanssa Tainan tekemä jälki. Tito oli todella innoissaan, ja tiesi kyllä mistä on kyse. Ensimmäinen pätkä ja makaus meni hyvin, ja toiselle pätkälle lähdettiin mallikkaasti, myös toinen makaus meni hyvin, mutta siitä eteneminen viimeiselle pätkälle alkoi olla vaikeaa. Olin edellisenä iltana juoksuttanut sitä pari tuntia metsässä, ja Tito alkoi (ihme kyllä) olla väsynyt. Pienellä avustuksella löytyi viimeinenkin pätkä, ja isokokoinen hirven sorkka kannettiin ylepänä metsästä häntä pystyssä melkein Tainan pihalle saakka ;) Kiitos Tainalle, kivaa oli!
Kotiin päästyäni siivoilin ja lähdin lenkittämään Petun. Sitten suihkuun ja eikun opiskelemaan :) Aiheena meillä oli studio kuvaus, ja kouluttaja oli aivan LOISTAVA, tehokas, vaativa ja ammattitaitoinen Tiina Puputti Tampereelta. Ilta opiskeltiin teoriassa videokameran avulla lähinnä valotuksen tekniikkaa. Lauantaina pääsimmekin sitten tositoimiin.
Tehtävänä kuvata kurssikaveri, ja kuvalle piti keksiä "lause" jonka muiden piti arvata nähdessään kuvan. Lisäksi kuvan piti olla teknisesti laadukas. Meidän studiossa oli jäänyt patteri päälle, ja siellä oli KUUMA! Kuuma olisi tullut ilman patteriakin valoja asetellessa. Itse olin ensimmäisenä mallina, ja heti seuraavaksi kuvasin. En ollut millään tyytyväinen oman kuvaukseni lopputulokseen, ja tulos jäi sellaiseksi "ihan ok" jutuksi. Mutta todella mielenkiintoinen ja opettavainen viikonloppu ihan huipputyyppien seurassa :)
1273705132_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
meidän hieno studio ;)

Lauantai - sekä sunnuntai-iltana kävin vielä läpi loppuja rippikuvia, muun ajan lepäsin, viikonlopun koulutus vei kyllä mehut täysin :) Oli ihanaa tulla kotiin kun täällä odotti siivottu kämppä, lisäksi matot oli pesty, ja hellalla odotti omatekoinen muusi ja pihvit :)

Maanantaina sitten tokottelin Petun kanssa. Perusliikkeitä jotka Petu tekee ihan hyvin. Lopuksi otettiin kohtaamisia muiden koirien kanssa läheisellä pyörätiellä. Tää olisi ollut ziljoona kertaa parempi harjoitus Titolle, Petu ei edes vilkaissut muita koiria, muuta kuin Peppiä joka on Petun ihastus :)
Tokottelujen päälle pitkälle metsälenkille, ja matkalla vein viimein rippikuvat kuvattavan perheelle.
Laitan tähän muutaman kuvan (luvalla) rippitytön pikkusiskosta, joka oli kerrassaan IHASTUTTAVA !
1273611677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
hmmmm... täällä maassahan on aarre !

1273611759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
se täytyy ottaa talteen...

1273611914_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ja matka jatkuu taas ;) HUOM! IHQU käsilaukku
jota ei voinu päästää hetkeksikään käsistään:)


Tänään sitten Titolla kävi hieroja. Toisen puolen Tito antoi hieroa loistavasti yhdellä kertaa, mutta toisen puolen kanssa saatiin vähän taistella että saatiin se pysymään aloillaan. Pientä jumia oli selän pitkässä lihaksessa, lanteessa sekä reisien sisäpuolella jotka johtunee siitä päättömästä menosta pitkin metsiä. Hieronnan takia Titon lenkkeily rajoittui tunnin rauhalliseen (?) omalla pihalla ulkoiluun. Mutta Petun kanssa käytiin pitkä lenkki metsässä, nautimme kyllä keväisessä auringossa ! Petulla halkesi lauantaina kynnestä pala, ja se onneton on nuollut sitä pari päivää, sillä seurauksella että huuleen on tullut punainen jälki. Ei auta mikään, kun kieltää se uskoo maksimissaan minuutin. Onneksi tänään se ei ole enää nuollut sitä tassuaan, ja laitoin kynnen päähän laastariteipin palan, josko se lähtisi nyt paranemaan.
1273611943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu tänään iltalenkillä

Perjantaina sain blascotilaukseni, ja olin TOSI tyytyväinen tuttuihin tuotteisiin! Tänään tuli geeli jo Jerseystä, shampoita vielä odottelen. Tän autokuumeen keskellä mulle on lisäksi tullut kamerakuume! Kaikki kurssikaverit ostavat uusia ammattimalleja, ja siinä samalla omakin kamerakuume kohoaa toisiin sfääreihin :) Sellainen kiva täyden kennon kamera olisi katsottuna valmiiksi entisestä merkistä... on vain ajan kysymys milloin se matkaa meille. Hintalapusta en edes viitsi keskustella kenenkään kanssa, mutta eikö se niin ole että mikään harrastaminen ei ole halpaa :)
Sain Hannalta IHANIA kuvia tänään Titon systeristä Lapusta ja Titon siskon tytöstä Tikusta joka tekee Suomen näyttelydebyytin tulevana viikonloppuna. Mutta lisään kuvat näytille seuraavassa postauksessa.