Taas on melkein yksi viikko mennyt. Meidän elämässä ei tapahtunut muuta kuin että ollaan lenkkeilty joka ilta ja paljon :) lisäksi kaiken liikenevän ajan olen käyttänyt kuvien käsittelyyn, ja loppusuoralla ollaan sunnuntaina olisi tarkoitus viedä kuvat muistitikulla kuvattavan perheelle.

Palaan vielä viikonloppuun. Pyörähdettiin tosiaan Posion näyttelyssä. Pitkästä aikaa meille napsahti EH, kuten kaikille muillekkin, paitsi yksi narttu sai H:n. Rva Talvitie oli ilmeisesti lukenut hyvin uuden tuomariohjeen. Titon sai hyvän arvostelun joka alkoi "erinomaista tyyppiä oleva ..." mutta kun hampaat oli pienoiset niin minkäs teet :) Arvostelussa luki "kovin pienet hampaat" ja lopussa viitattu palkintosijaan joka tulee hampaista. Totuuden nimissä myönnän että Titon ALAETUhampaat on pienet, mutta muut hampaat on ihan kyllä normaalin kokoiset. Lisäksi muuta negatiivista arvostelussa oli niukat takakulmaukset. Uudessa tuomariohjeessa on maininta hampaiden kohdalla "äärimmäisen pienet hampaat" ilmeisesti Talvitie katsoi Titon hampit sitten äärimmäisen pieniksi. Lisäksi nimenomaan mastiffirotujen kohdalla mainitaan "puutteelliset takaosan kulmaukset" jotka ilmeisesti sitten Titolla olivat. En kyllä väitäkkään että Tito superkulmautunut olisi :) Ohjeessa niihin käsketään "kiinnittää huomiota" mutta ei mainita miten sen tulisi vaikuttaa palkintosijaan. Kun kukaan koira ei ole täydellinen, jokaisella on virheensä :) Titon iskä Akuhan on ollut ko. tuomarilla ROP Seinäjoen int-näyttelyssä. Aksalla oli ihan samankokoiset hampaat kuin Titollakin, lisäksi takakulmia Aksalla oli vähemmän kuin Titolla. Mutta tämä oli aikaa ennen tuomariohjetta. Muissakaan roduissa ei eriä liioin jaeltu, dogeissa yksi ainoa brindle sai erin muut värit jäivät ilman eriä. Tuttavan valioluokan uros sai H:n ja lupaava tasapainoinen pentu jäi ilman KP:ta.
Mutta reissu oli kaiken kaikkiaan kaatosateesta huolimatta antoisa. Sain hankittua Titolle uuden isoimman mahdollisen näyttelyhäkin, ja lisäksi Pentikin myymälästä äitienpäivälahjan sekä ystävälle tuparilahjan :) Tullessa nautittiin grilliltä savuporoliha hampparit Pudasjärvellä. Yhden pysähdyksen aikana kaivoin kameran esiin sateesta huolimatta.

1273178193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
näitä oli riittämiin tien vierillä, onneksi eivät tulleet tielle :)

1273178201_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
näin talvinen maisema vielä Posiolla oli

Maanantaina sitten tokoteltiin Titon kanssa. Kivasti meni treenit, aika hyvin herra jaksaa jo keskittyä eikä reagoi muihin koiriin. Maahanmeno on mennyt kovasti eteenpäin, alkuun Tito meni tosi hitaasti maahan, ensin istumaan ja siitä maahan. Nyt menee jo suoriltaan ja riittävän nopeasti.

Viikon aikana ollaan lenkkeilty ahkerasti metsissä eri paikoissa: Parhalahdella, Tuomiojalla, Olkijoella jne. koirat nauttii kun ne saa päästellä irti, ja itse saa keskittyä loppuillan valokuviin, kun herrat kuorsaa väsyneenä :) Kameraakin olen ulkoiluttanut aurinkoisilla keleillä matkassa, mutta niitä kuvia en ole ehtinyt siirtämään edes koneelle. Pihahommat ovat myös loistavalla mallilla, Marko on haravoinut pihan kokonaan ja minä olen keräillyt koiran jätökset aitauksesta pois :)

Nettishoppailuja olen taas tehnyt tutuista paikoista. Aiemmin tilasin blascoja jenkeistä, ja ihmettelen kun ne eivät ole tulleet. Puuteripurkki huutaa tyhjyyttään, ja ei viitsisi uutta ostaa :( Jerseystä tilasin shampoo paketin jossa siis 750 ml shampoo ja hoitoaine. Se on Tigin Bed head sarjaa, joka on ihan loistava ja laadukas! Mii laik!!!
Lisäksi tilasin geelin jota on olen käyttänyt jo vuosia, Wellan sarjasta flupper- niminen tuote! Ihan helmi!

Huomenna on vapaapäivä, aamusella on tarkoitus mennä Titon kanssa jäljelle jonka Taina on tänään meille tehnyt. (Kiitos Taina ♥). Sen jälkeen Petun lenkitys, ja yritän vähän siivoilla ja sitten nokka kohti etelää ja koulua. Ihanaa, odotan innolla koko viikonloppu studiokuvausta !!!

Loppuun vielä pari rippikuvaa, olen kysynyt Iirikseltä luvan kuvien julkaisuun.
1273179742_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kuvankaunis rippityttö Iiris ♥ (25.4.2010)

1273179625_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Iiris 25.4.2010

1273179777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Iiriksen rippikirkko (ja myös minun)