... Don't worry don't hurry take it easy...
Näissä tunnelmissa loma on startannut käyntiin :)

Lauantaina tavattiin ihanaiset veljen lapsoset, ja kummipojan kanssa kävimme vähä shoppaamassa. Lupasin valita yhden lelun ja lisäksi ostimme karkkia ja limsaa. Pitkällisen mietinnän jälkeen ostimme aku ankka - kirjan ja lisäksi omalla nimellä varustetun ritsan :) Pienemmälle ostimme uimarenkaan jonka sisälle voi mennä istumaan :) Ja sekä Iitalle että Tessalle ostimme vielä luut tuliaisiksi. Kaikki olivat tyytyväisiä :)
Viikonloppuna YRITIMME mökkeillä lauantaina, mutta siellä oli NIIIIIIN kuuma, että koirat vaan läähättivät ja söivät heiniä ja piehtaroivat nurmikolla...
Petun en voinut antaa uida, koska sillä oli silloin vielä nenäpoimussa tulehdusta, joka on nyt onneksi parantunut. Sillä on pää täynnä pieniä rupeja erinäisistä itikan puremista :(
Titon kanssa kahlailimme, mutta oikeasti vesi tuntui todella lämpimälle eikä juurikaan vilvoittanut.

Lauantaina illalla pähkäilin että lähteäkkö vaiko ei Ylivieskan näyttelyyn, kun Tito sai sen vimpan cacibin edellisestä näyttelystä... Päätin että laitan kellon soimaan aamulla ja katson millainen sää on, jos on aamulla jo kamala helle, jäämme kotiin. Aamulla kuitenkin oli pilvessä, lämpöasteita 19 ja vielä tuulikin, niin päätin lähteä matkaan. Ostoslistalla oli furminator, koska Petulla on uimisen myötä alkanut irtoamaan kamalasti karvaa. Entinen furminator on kadoksissa :(
Loistosää olikin aamusella, näyttelypaikalla ei ollu kuuma ja mahtava tuuli kyllä vilvoitti ja aurinkokin oli pilvessä. Tito pyörähteli kehässä ROP & CACIBIN arvoisesti, VSP-narttu oli Tara. Onnea Rea&Tarppa! Olivatkin lähteneet liikkeelle 4 aikaan aamulla, siitä huolimatta Tarppa jaksoi liikkua reippaasti kehässä! Paikalla oli myös Aksan entinen kilpakumppani Repe veteraaniluokassa, erinomaisessa kunnossa tämä 8 vuotias herra oli! Repe olikin ROP-veteraani ja PU3. Tuomari oli Rita Reyniers, Belgia. Ryhmiin ei tällä kertaa jääty.
1279747867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito tuomarin syynissä

1279747781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito the BIG pupu veti taas kehästä poistumisen omalla tyylillään :)

Kuvaajana toimi Marko kera Ixuksen :)
Furminaattorin sain hankittua, ja lisäksi löysin patjan autoon. Ei nyt ollut ihan sellainen mitä etsin, mutta varsinkin talvella käyttökelpoinen.

Maanantaiaamuna sitten suunnistimme kohti Pietarsaarta. Ekaksi kaarroimme ostamaan koirien lihat, kasvismössökin oli tarjouksessa 5 eur / 5 kg niin sitäkin lähti sitten mukaan. Pakastin kyllä täyttyi taas ääriään myöten, jää marjat pakastamatta :)
Sitten treffasimme Pian torin laitamilla ja aloimme kierrellä torin kojuja jossa oli Jaakon päivien kunniaksi suurkirppis. IHME kyllä, varmaan podin auringonpistosta tai jotain, en löytänyt mitään ostettavaa ! :) Välillä kävimme kaffella ja söimme mansikka - ja budabest leivoksia. Kävimme myös kaupoissa, samoin laihoin tuloksin, ei tullut tehtyä heräteostoja tai löytöjä !
1279748842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
laadukasta kännykkäkuvaa pietarsaaren torilta ;)

Ennen kotiin lähtöämme söimme kuuluisaa Korv-göränin kebabbia, viime kerrasta olikin aikaa, nam! Annos on sellainen mättö-annos, että sillä kyllä täyttyy nälkäisempikin kaveri :) Kotimatka menikin sitten ihan koomassa :( Kiitos jälleen Pia seurasta ja mukavasta päivästä!
1279749003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kännyotos ruoka-annoksesta

Eilen sitten Marko aloitti projektin uusi terassi. Koko entinen terassi ja ulko-oven porras sai lähteä, kaikki revittiin pois. Tarvikkeet uuteen terassiin on hankittu (ei ole halpaa lystiä tämäkään :( ), ja eräs herra on paiskonut töitä tän ja eilisen päivän. Minä olen lähinnä toiminut kokkina ja siivoillut sisällä. Eilen tein kreikkalaista salaattia, kananfilee pihvejä ja lisäksi oli pakko käydä ostamassa sangriaa.
Iltapäivästä Titolla kävi hieroja, ja olin niin tyytyväinen, kun kaikki jumit ja ongelmat oli nyt poissa, ja koira kunnossa ! Itsekkin olen huomannut, että toisen jalan varominen  on loppunut, mutta oli hienoa kuulla se vielä asiantuntijalta, ettei jumeja enää ollut!
Iltasella kävin parin kaverin avustuksella kuvaamassa Titoa, mutta en ollut tyytyväinen otoksiin, ne siis sai lähteä kortilta saman tien. Kova aurinko ja varjostavat puut ei ole hyvä yhdistelmä :) Kävin myös toisessa paikassa testaamassa Petun kanssa kuvausta ja samalla lenkillä, koska paikka oli sellainen jota alustavasti suunnittelin yhteen rippikuvaukseen. Mutta onneksi kävin kattomassa, paikka ei ollut hyvä.
Tänään kokkailin bbq - kasviksia ja porsaan filepihvejä, ja jälkkäriksi pannukakkua ja jäätelöä. Pannarin tein reseptillä "maailman mehevin pannukakku" jonka reseptin olen aiemmin tänne blogiin laittanut (löytyy kategoriasta reseptit). Iltasella käytiin pitkästä aikaa pitkä lenkki koirien kanssa, ei ollut niin kuuma, aurinko oli pilvessä ja ripsi vähän vettä. Kameraakin ulkoilutin mukana, ja muutaman räpsyn otinkin loppulenkistä.
1279749591_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
oooppss, ehkä on parempi pysytellä täällä ylhäällä :)

1279749639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
loppulenkistä Tito oli niin väsynyt että pysyi jopa kaksi sekunninsadasosaa paikallaan ;)

1279749722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu olis ennemmin tahtonut uimaan ;)

Viikonlopulle on suunnitteilla Kemin näyttelyreissua, samalla Haaparannassa käyntiä, samalle päivälle pitäis vielä ehtiä kuvata kaksi rippilasta. Pitää olla sukkela :)