Viime viikko vilahti ohi hetkessä valmistellessa erkkarireissua. Vein vihdoin ja viimein KAIKKI yhdistyksen kamat siis kerhopuodin tavarat (lukematon määrä vanhoja vuosikirjoja ja lehtiä pääasiassa) erkkariin Aurille. Kivasti tuli tilaa kaappeihin ;) niitä kasatessa laatikoihin menikin yksi ilta.
Valitettavasti ystäväni Sveitsistä ilmoittivat etteivät pääsekkään tulemaan koiran sairastumisen takia :( Peruin heidän majoituksensa jonka olin varannut jo kuukausia aiemmin.

Perjantai olikin vapaa. Aamusella viime hetken pakkauksia, sitten hain uuden objektiivini matkalla postista, sekä ystäväni valmistujaiskukat sekä ystäväni äidille ihanan kukkakoriasetelman Titon hoitopalkaksi... sitten matka kohti Lahtea alkoi. Paljon oli autoja liikenteeessä, alle 100 km / h pystyi letkoissa ajelemaan, perille saavuin noin klo 19. Heti ensimmäiseksi otin ystävästäni maisterivalmistujaiskuvia, sää ei ollut paras mahdollinen pikkaisen alkoi jo hämärtää lisäksi ripsi vettä.  Seuraavaksi söimme, ystäväni äiti oli laittanut aivan ihanaa ruokaa: pestoperunoita, keitettyjä papuja kera aurajuustobroilerinfile kastikkeen, NAM! Jälkkäriksi kääretorttua, jäätelöä ja kuohuviiniä.

Aamusella suuntasimme näyttelypaikalle, jonne oli matkaa noin 200 m ystäväni vanhempien mökiltä. Otin Titon matkaan jo autoon, ja autossa Tito sitten odotteli vuoroaan.
Ei mennyt kovin kauaa kun vuoromme koitti valioluokassa kera 12 muun uroksen. Tito sai erin, mutta ei sijoittunut. Herra Giuseppe Alessandran mielestä Titolla oli liian lyhyt kuono ja liikaa stoppia.
1283288720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
liikkeessä kehässä kuva: SaijaV

Kehän jälkeen vein Titon autoon ja kuvasin urokset loppuun. Sitten kävelimme Titon kanssa ystäväni vanhempien mökille, jonne Tito jäi hyvään hoitoon!
Sää ei ollut mitenkään loistokas, vettä satoi lähes koko päivän, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Yksi tuomareista arvosteli todella hitaasti, ja kello oli varmaan 18, ennen kuin BIS-kehät viimein oli ohi! Erityisen iloinen olin Sannan Veeran menestyksestä, Veera oli BIS3- veteraani!

BIS-kehien jälkeen kuvasin kahta hurmaavaa bullmastiffia, Mandya ja Roopea. Löysimme aika kivan kuvauspaikan, vaikkei itse kuvaus mennytkään ihan "käsikirjoituksen mukaan" :) Kuvauksen aikana alkoi hämärtää, ja vettä satoi koko ajan. Mutta jotain otoksia saimme otettua.
Seuraavaksi suuntasimme hakemaan ystäväni miehen matkaan ja menimme syömään Amarilloon. Tarkoitus oli mennä erääseen Italialaiseen ravintolaan, mutta se oli valitettavasti täys :( Takaisin mökillä olimme illalla noin 22 aika väsyneinä ! Tito oli pärjäillyt hoitopaikassaan hyvin, kerran olivat käyneet ulkoilemassakin. Mikäs siinä ollessa kun herkkuja ja rapsutuksia tippuu koko ajan :)
Sunnuntaina aamupalan ja pikku aamulenkin jälkeen starttasin kohti kotia. Kotona olin noin klo 17, ja kylläpä kotimatka tuntui pitkälle!!! Vaikka kulutin ison osan matkasta puhelimessa. Oli oikein ihana reissu taas, mukavaa tavata paljon tuttuja ja ystäviä ja nauttia erkkarin leppoisasta tunnelmasta ! Kiitos taas Saija & co kaikesta! Ja ennen kaikkea suuri kiitos Saijan vanhemmille Titon ensiluokkaisesta hoidosta!

1283288744_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito poseeraa kehässä (kuva: SaijaV)

Eilen kävin pitkästä aikaa Petun kanssa kimppatreeneissä. Motivaatio oli kohdillaan muista koirista huolimatta. Perus alo-liikkeitä otin muistin virkistämiseksi, lisäksi otin ruudun kolmeen kertaan sekä kaukokäskyjä. Treenien jälkeen vielä heitimme metsälenkin, ja pimeä meinasi jo yllättää.
Tänään sitten pakkasin koirat autoon, ja menin ystäväni mökille tekemään kuvaustehtäviä, ystäväni toimiessa mallina. Tänäänkin alkoi sataa, mutta aika mukavasti ehdin ne tehtäväkuvat ottaa mitä olin suunnitellutkin. Koirilla oli kivaa, lähinnä puuhastelivat erinäisten keppien kanssa. Torstaina yritän jatkaa taas jotta tehtävät olisi Sunnuntaiksi valmiina.
Aikataulut painaa päälle, että melkein jo ahdistaa :( Lauantaina on aamulla Limingan näyttely, jonne on tulossa Titon systeri kera kasvattajan, jotka noudan junalta. Sieltä todella kiireesti kotia heti kehän jälkeen, jotta ehdin kirkkoon kuvaamaan häitä. Kirkon jälkeen hääpotretit (toivottavasti ei sada!) ja sen päälle vielä hääjuhla. Koko päivä menee tällä reissulla. Erkkarikuvia olis 600 kpl kortilla (jotka pitäs saada kiiruusti valmiiksi lehteä varten), jonkin verran olen niitä ehtinytkin editoimaan... mutta kun tehtäväkuvat ja hääkuvat läjähtää siihen päälle, tää kaikki alkaa olla mission impossible :(
Tän viikon positiivinen juttu on uusi lowepron kamerareppu jonka tilasin viime viikolla, ja jonka saan huomenissa noutaa postista. Se on mallia ISO, melkein koko kalusto mahtuu kerralla matkaan.