Viime viikonloppuna kävimme Titon kanssa pitkästä aikaa verijäljellä.Tito kyllä tietää missä ne jälkimaastot ovat, koko matkan piti aikamoista ulinaa autossa ;)
Itse jälki meni ok, joka kerta ITSE opin uutta. Kulmat Tito selvitti loistavasti ja loppupätkä meni myös paremmin kuin alku, kun älysin antaa sille tarpeeksi löysää liinaan, Tito nimittäin jäljestää menemällä "siksakkia" jälken päällä, ja hommi ei oikein toimi kun pidin alkumatkasta liinaa liian tiukalla.  Samalla reissulla olin myös mukana Inarin ja Piretin jäljillä, taitavia lapsosia molemmat! Muutamia kuviakin tuli räpsittyä.
1287175270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tässä liina tarpeeksi löysällä :) (kuva: Taina Kytölä)

1287175296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito the BIG hunter, eli Tito ylpeenä esittelee jäljen päätteeksi "kaatoa" (kuva: Taina Kytölä)

Kiitos taas Taina ja Juha! Ensi kerralla saankin kokeilla ensin maailman parhaan personal trainerin kanssa jälkeä :)

Jäljen jälkeen suuntasinkin taas opiskelemaan photaria, ja oli kyllä taas antoisa mutta väsyttävä opiskeluviikonloppu. Photaria käytiin läpi aika teknisestä näkökulmasta, joten tarkkana sai olla että pystyi sisäistämään edes osan tiedoista. Väriprofiileja kiintiö täys vähäks aikaa :)

Maanantaina sain ihan työn puolesta osallistua valokuvausluennolle :) Eli aiheena oli voimauttava valokuvaus ja luennoimassa koko tämän sosiaalipedagogisen menetelmän kehittäjä Miina Savolainen. Paljon uusia ajatuksia tästä luennosta sain, ja lisäksi todella nautin niiden upeiden kuvien katselusta! Myöskin kirja oli myynnissä tuossa tilaisuudessa, mutta jätin sen tällä erää väliin, kun noita menoja on ollut tälle kuulle ihan riittämiin :(
Eilen mun oli tarkoitus mennä työreissulle Kokkolaan, mutta eiköhän aamulla tullut lunta/räntää siihen malliin että päätin jättää reissun väliin. Nimittäin talvirenkaat oli vielä kaupassa, ne kyllä tilattiin alkuviikosta, mutta ne sai hakea vasta eilen illalla. Sievoisen summan niistä saikin pulittaa, nimittäin 700 euroa. Kyllä olis tuollekkin rahalle ollu muuta käyttöä :(

Titon siskon tyttö Tiku on oikea maailman matkalainen, viime viikonloppuna Tiku kävi missikisoissa Liettuassa ja Latviassa, Liettuasta sijoituksena PN2 sija ja Latviassa menikin huipusti,
eli JUN-ROP, ROP ja vielä päivän päätteeksi RYP3 sijoitus! Onnea taas Hanna ja Tiku ♥

Kuvia olen taas editoinut joka välissä, maisteriskuvat ovat viimein valmiit ja cd matkasi jo Lahteen, tällä viikolla ollaankin oltu sitten ihan häätunnelmissa ;) Niitä häätunnelmia riittää vielä useammalle illalle.
Keskiviikkona kävin noutamassa studisalamapaketin postista. Jos meinaa jotain rutiinia saada studiosalamoiden käsittelyyn näyttöä ajatellen, ei tässä paljo vaihtoehtoja ollut. Eli viikonloppuna mun salskeat glamourmalli pojat saa toimia mallina kun alan niiden käyttöä harjoitella ;)
Muitakin ideoita on jo virennyt, saa nähdä miten ne onnistuu.

Tänään illalla puin vaatetta riittävästi syysmyrskyyn ja otsalamppujen valossa käveltiin koirien kanssa ystävän mökillä metsälenkki. Petunialle pisteet hyvästä käytöksestä, Petua siis talutti tämä "ei koirallinen" ystäväni ja hyvin pysyi pystyssä  pimeässä metsässä ;)
Loppuun vielä laatu kännykuva Pietarsaarelaisesta kahvilan herkusta, siis terveellisempi vaihtoehto leivokselle :) Tosin pitkin hampain kerrottakoon että tämän söi ystäväni, ja itse sorruin mango-juustokakkuun *häpeähymiö* :)
1287176798_img-d41d8cd98f00b204e9800998e