Omia kuulumisia ei paljon ole, niin kerrotaan sitten sukulaisten kuulumisia :)

Ensinnäkin viikonloppuna superTiku nappasi Jyväskylässä ROP-sijan, sertin ja cacibin. Onnea Hanna ja Tiku jälleen kerran ! Toka kisa nuorten luokassa ja toka cacib, ei hassummin :)

Espanjaan oli nyt syntyneet ne IHANAISET sukulaisvauvat, emänä siis Petun veljen tyttö, ja isänä Titon siskon poika ♥  Näitä kuvia vielä katselee, mutta kun ne kasvavat ja näyttävät söpöstyksiltä pitää laittaa silmät kiinni, ettei tule lähdettyä Espanjaan pennun hakureissulle :)
1289937493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tälläinen neljän kopla sinne sitten syntyi


Omiakin kuulumisia sen verran, että lauantaina viikkosiivousten jälkeen Laura ja Mikko hakivat meidät syömään. Juhlistettiin Lauran synttäreitä ja Mikon ja Lauran kihlajaisia.
Kiva ilta, ja hyvä ruoka aina alkukeitosta jälkiruokaan saakka. Kiitos Laura ja Mikko
♥  Ehdin pyörähtää päivällä sisustuskaupoissakin, mutta sitä mitä lähdin etsimään en löytänyt :( Mukaan tarttui kuitenkin ihanan pehmeä ja väreihin sopiva vessan matto :) :):)
Loppuilta menikin 3-vuotiskuvien ja joulukorttikuvien parissa, ja sunnuntaina sain toimitettua cd:n eteenpäin. HUOH! Yksi projekti taas vähempänä :)
Sunnuntaina käytiin isänpäivillä, syötiin ihanaa moussakaa ja jälkkäriksi kakkua. Isänpäivälahjaksi vein gps-navigaattorin jota karavaanari varmasti tarvitsee :)

Tänään intouduttiin lähtemään mökille, kun olin hammaslääkärireissun jäljiltä tavallista aiemmin kotona. Ensin käytiin pitkä metsälenkki lumisateisessa metsässä, ja sitten vielä heiteltiin lumipalloja mökin pihalla. Tito oli intoa täynnä, se juoksis lumipallojen perässä vaikka 10 tuntia. Kameraa en tällä kertaa raahannut mukaan, tässä kuva Titosta muistikortin kätköistä parin viikon takaa ennen lunta :)

1289937925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen illalla olin aktiivinen ja tekaisin joulumainoksen bmm - lehteen. Samainen mainos julkaistaan myös yhdistyksen nettisivuilla samaan hintaan. Eihän näistä perinteistä osaa luopua :)

Viikonloppu lähestyy uhkaavasti huomenna mennään jo puolessa välissä viikkoa, ja se tietää taas opiskelua. Sekä lauantai että sunnuntai menee kuvailmaisun mielenkiintoisessa maailmassa :) Jotain kuviakin pitäisi ehtiä etsiä arvosteltavaksi ovatko portfolio tasoa vaiko eivät...  tämä onkin sitten viimeinen kouluviikonloppu, ainakin tälle vuodelle ;)