vaikka tiedä enää onko tuo enää niin unelmaa :) Siis lunta tuli taas aikamoinen määrä sunnuntain ja maanantain aikana ja pakkastakin on ollut riittämiin, missä olet KEVÄT ?

Viikonloppuna päivystyksistä huolimatta ehdittiin ulkoilla valoisan aikaan kunnon lenkit. Lauantaina käytiin niin pitkä ja raskas lenkki, että Sunnuntaina koiruudet lönkyttelivät jalan takana polulla, eikä ollu tietokaan mistään revittelystä ;) kieltämättä itselläkin tuntui edellisen päivän lenkki jaloissa.
1301517092_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
lauantai: Petunia hyppäämässä kivelle

1301517267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito

sen verran reissulla viivähti, että taas ehdittiin nähdä kaunis auringonlasku jota vielä korosti hienot tummat pilvet taivaalla.
1301517379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun me ulkoiltiin, sukulaiset pistivät taas parastaan Venäjällä näyttelyssä, ja tälläkään kertaa ei pettymystä tullut!!! Tiku hienosti VARA-CACIB sekä SERT ja eka kerran ulkomaan matkoilla ollut 10 kk ikäinen Nuusku JUN-VOITTAJA, JUN-SERT sekä poikkeuksellisesti tästä juhlanäyttelystä sai VENÄJÄN JUNNUVALION ARVON yhdellä jun-sertillä. Näyttelyssä oli yli 50 bullmastiffia, ja kuvien perusteella tuolla suunnalla koirat ovat huippuluokkaa: vahvoja, tyypikkäitä ja ne esitetään hienosti.

1301517817_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nuusku kehässä

Nuuskussa on kyllä tosi paljon samaa kuin emän emässä Kukassa ♥.

Täällä podetaan vaihteeksi kamerakuumetta. Ajattelin hankkia sellaisen "kakkoskameran" erinäisiä reissuja varten (joita mahdollisesti näyttää olevan tulossa useampia :)). Vaatimuksena mm. suht pieni kamera, jolla voisi kuvata laadukasta videotakin. Tarjollahan on erinäisiltä toimittajilta ziljoona eri mallia, eli vaikeaa on jyvien perkkaus akanoista :) Aikani korailtuani ja lukiessa erinäisiä arvosteluja, taisin omani löytää :) Yksi kerrallaan jokin tipahti pois jonkun puutteen takia, ja Leican valovoimainen objektiivi joka tässä kamerassa on, vahvisti päätökseni lopullisesti, eli merkkikään ei siten ole enää sama kuin toisessa kamerassani. Toisaalta kiva opetella kuvaamaan toisenkin merkkisillä kameroilla. Sattumalta rahoituskin tuli kuin tilauksesta, eräs sijoitusjuttuni loppuu juuri 31.3. ja saan sieltä vähän ylimääräistä rahaa. 1/3 osa näistä osakkeista oli Applea, ja olivatkin nousseet kahdessa vuodessa yli 200 %. Suuria summia ei ole tulossa ja verottajakin nappasi osansa päältä, mutta mukava lisä jonka voi käyttää erittäin hyödyllisesti esimerkiksi kameran ostoon :):):)
Nykyisen järkkärin päivittämisestä uudempaan ei voi edes haaveilla, seuraavassa mallissa hinta pyörii neljän ja viiden tonnin välillä...
Tän viikon teema valokuvauksessa on ollut Raahen matkaoppaat... heidän kuviaan olen käynyt VIIMEINKIN läpi viikonlopusta saakka, ja sain ne valmiiksi, ja paraikaa ne latautuu heidän palvelimelleen. Enää ei olekkaan rästissä kuin yksi projekti mikä sekin osittain tehty. Lisäksi on parit vanhan kuvien editointi / yhdistäminen projekti joka on ollut "jonossa" aika kauan.

Tänään oltiin tokotreeneissä Titon kanssa 10 asteen pakkasesta huolimatta. Lähinnä harjoiteltiin sivulle tuloa, seuraamisen aloituksia. Lopuksi harjoiteltiin pyörätiellä kohtaamisia, ja siinä kävellessä paikatkin alkoivat vähän lämmetä.
Viikonloppuna on tiedossa veljen pojan ristiäiset, samalla vietetään kummipojan synttäreitä. Sitä ennen perjantaina taas vähän uuden opiskelua...
Titon morsmaikun juoksuja on odoteltu... ideaalinen suunnitelma olisi ollut se, että olisi pistetty siemenet itämään Vaasan näyttelyn yhteydessä, mutta nyt näyttää vähän sille että ajoitus ei täsmääkkään, kun juoksu ei alkanut.
Titon siskon vauvelit muuttavat jo uusiin koteihin, Espanjan aurinkoon lennähtää kaunis brindle tyttönen Anan iloksi. Loppuun vielä yksi kuva Eddystä, jonka isä siis Tikun veli, ja emä Perla joka on Petun veljen tyttö ♥.
1301519762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e