jälleen loistava lomaviikko takana. Maanantai oli pakko uhrata siivoukseen, sen verran koirankarvoja leijaili lattialla...
Iltasella lähdin ex tempore soiton saatuani kuvaamaan Kiinan harjakoiria, neljää sellaista. Ihan kivoja otoksia saatiin. Erityisesti tykkäsin tästä UPEASTA melkein 14-vuotiaasta ♥ Mikä kunto ja mikä turkki !
1310327317_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
C.I.B & FIN & SE & NO & EE & POHJ MVA EEV-99 & FINV-00, 06 PMV-05& Euvv-06 Tre Pe's Okej Jag är Tjej

Sain vielä ystäväni mukaan "assariksi" ja kuvausten jälkeen lenkkiseuraksi ja Petunian taluttajaksi. Kiitos E!
1310327471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tällä oli hieman vähemmän turkkia...

Tiistaina sitten yllättäen editoin kuvia, lupasin lähettää mökkijuttu keikoilla ottamani kuvat mökin omistajille cd:llä, myös ne kuvat joita ei julkaistu lehdessä. Sitä savottaa sitten riittikin :( Iltasella tehtiin metsälenkki kera ystävän, onneksi sääsket alkaa hävitä, ihan riittää tuo kuumuus.

Keskviikkona sitten kutsuikin Kokkola ja shoppailut ja iltatori! Ei siitä pääse minnekkään, upea iltatori jälleen: loistofiilis ja ihmisiä tungokseen asti. Se täytyy itse kokea :)
Kerrankin kävi niin, että shoppailutoveri osteli enemmän kuin minä, ja minä olin se joka raahasi toisen ostoskasseja :):):)
1310328068_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tunnelmaa iltatorilta

Löytöjä tein minäkin. Emotionissa oli ALE, ja lähdin sieltä aikamoisen kosmetiikkakassin kera. Huh huh! Uusi hajuvesi tarttui matkaan, ja vaikka muutamaa tuoksua kokeiltuani en haistanut enää yhtään mitään, mutta siitä huolimatta ostos oli LOISTAVA. Lisäksi ostin mm. Joe Blascon puhdistusmaidon kun se sattui olemaan tarjouksessa, loistotuote sekin lisäksi kassista löytyi suihkugeeliä, hiuslakkaa ym.
Iltatorilta mukaan tarttui uusia perunoita, sipulia, leipää, mansikoita, kesäkukkia, uusi ihana kesälaukku, kuvausrekvsiitaksi hiuksiin laitettava kankainen kukka, ja kylpyhuoneeseen uudet pyyhetelineet/koukut ym. ym. loistoreissu ja loistoseurassa :) Tietty samalla reissulla syötiin Pedessä, ristikkoperunat kera chorizomakkaran ja porsaanleikkeleen maistuivat yhtä taivaalliselle kuin aina ennenkin :) Kotiuduttani lenkkeilin yölenkin, ihan helvetillinen määrä itikoita tällä kertaa !

Torstai- päivän leikinkin kotihengetärtä, ja kokkailin uusia perunoita kera sillin, lisäksi tein jälkkäriksi "maailman mehevin pannukakku" reseptillä pannaria, sekä lisäksi tuoreita mansikoita kera rahkan ja luonnonjogurtin. Iltasella olikin mökkikuvauskeikka part 3. Jälleen voimakas auringonvalo, paljon varjostavia puita, oikea painajainen siis. Tällä kertaa kuvilla oli KIIRE, illalla en ehtinyt muuta kuin lenkittää koirat, ja sitten pitikin aloittaa kuvien valitseminen. Lisäksi kuvat pitää lähettää jutun kirjoittajalle joka tekee kuvatekstit kuviin. Tällä kertaa ehdolla oli myös pari koira-aiheista kuvaa, mutta ne eivät päätyneet lehteen kuten arvata saattaa. Juttu oli siis viikonlopun Raahelaisessa. Tällä kertaa  sivun juttu 4 kuvalla. Yksi viikko pidetään taukoa ja sitten jatketaan mökkisarjaa part 4.

Koko viikko on ollut helteinen. Seuraavassa Titon aamutunnelmia, mitäpä muuta kuin arskaa paistattelee :)
1310333141_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina kyläilimme ja kävimme iltasella katsomassa paria venettä. Venekuume nostaa päätään, pari sopevaa olisi kiikarissa. Pitänee aluksi pitää sitä trailerin päällä, ensi kesälle pitää hommata venepaikka jos nyt edes kaupoille päästään. Iltasella piipahdin vielä ystävän muuttoapuna ja koirien kanssa lenkillä.
1310333429_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petunia metsälenkillä

Lauantaina meillä kävi vieraita, ja grillailimme pihalla. Tein lisukkeeksi kreikkalaista salaattia, näistä ei saa kyllä ikinä tarpeekseen ! Iltasella olin avustamassa ystävän kuvauksessa. Kuvattavan äiti oli vanha koulukaverini, joten ei minusta paljoa apua ollut, aika meni muistellessa menneitä:) Kivaa oli!  Sitten kävimme vielä lenkin kera koirien, ja lenkin päätteeksi uimassa. Vesi taisi olla kyllä lämpimämpää kuin ilma, eikä se paljoa viilentänyt.

Tänään päivä meni vilauksessa kuvien kanssa, sain onneksi valmiiksi yhdet kuvat jotka ovat olleet pitkään kesken. Iltasella kävimme moikkaamassa koirien kanssa "kolmea sukulaispoikaa", ennen sitä kävimme metsälenkin. Ihan hirvittävän kuuma, sääskiä ja paarmoja ja noiduin jo koko kesän alimpaan helv***iin. Pikku pojat kertoivat pitävänsä paljon enemmän Petusta, se kun ei ole yhtään niin pelottavan näköinen kuin Tito :):):)
Olin ilmoittanut Titon Kemiin, mutta kiitos sääskien, arvet päässä on sen verran rumia, että päätin jättää näyttelyn väliin. Josko sitä viikon päästä Ouluun kehtais mennä... Myös Nuusku ja Tito jäivät Pariisin reissulta pois. Nuuskulla ei noussu vasta-aineet, ja Tiku sai elämänsä ekan hot spotin vedettyään Tikun kanssa pystypainia helteellä pihalla... :(
Loppuun vielä kuva lintusesta, joka tupsahti meidän ikkunalaudalle eilen. Ihailimme Titon kanssa sitä ikkunan läpi, ja kävin sitten ottamassa räksäpojasta kuvat myös ulkoapäin.
1310334067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulevalla viikolla ei tarvii miettiä mitä tekisi. Olen koko viikon valokuvauskurssilla. Lauantaina menen kuvaamaan häihin, ja Sunnuntaina toivottavasti Oulun koiranäyttelyyn.