Aika toiminnantäyteinen viikko takana. Lauantaina päivällä kävimme kalamarkkinoilla, mukaan tarttui monenlaisia herkkuja kuten paistettuja muikkuja, suutarinlohta, tuoretta leipää ja rahkapiirakkaa sekä savuporo - ja lohikantarellilevitettä. Valitettavasti savusiika oli loppunut :( Iltasella istuimme iltaa tuttavien luona ja kuuden hengen porukassa kävimme syömässä kiinalaisessa. Kiva ilta.
Sunnuntaina olikin mökkeilypäivä, lenkkejä pitkän kaavan mukaan. Kuvatuksiakin tuli näpsittyä taas muutama.
1319836795_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito ja syksyinen ranta

1319836973_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu vauhdissa

Maanantaina tuli koirien lihakuorma, kiireessä ajelin hakemaan sen suoraan töistä. Melkoinen sovittaminen oli pakastimeen, mutta juuri ja juuri kansi meni kiinni :) Ehdin pakastimen järkätä, kun pitikin suunnata jo hierojalle. Ei siinä sille iltaa paljon ehtinyt kuin koirat lenkittää kun ilta oli jo taas jo mennyt.

Tiistaina töiden jälkeen pikainen koirien ulkoilutus ja astutusreissulle. Vajaan kahden tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme treffipaikalle. Progen mukaan päivä oli juuri oikea, ja kaikki meni hyvin... paitsi että Hanna sai otettua pienen näytteen "sitä itseään" mukaansa, ja tutki sen sisältöä tarkemmin kun pääsi kotiin. Se ei ollut valitettavasti ihan huippulaatua. Hieman laimeaa ja myös verisoluja mutta kyllä siellä niitä eläväisiäkin oli. En tiedä tuliko veri sitten siitä "harrastamisesta", sitä kun tuli Titon isälläkin melkein joka kerta. Mutta ilmeisesti pientä ylikierrosta siellä rauhasessa on, en tiedä johtuiko edellisen torstain treeneistä jossa oli hieman keskittymisvaikeuksia - kiitos ihanaisten treenikumppaninaisten:) Nyt pitää seurata tilannetta.
Samalla reissulla piti tietty pyörähtää kaupoissa, mutta mitään suuria löytöjä ei tullut tehtyä. Tullessa nälkä kurni sen verran jo vatsassa, että piti pysähtyä hamppareille perinteiselle nakkikiskalle. Aika hyvälle maistui kera maidon :) Myöhään meni kotiintulo, ja iltalenkki jäi parin korttelin kierrokseen.

Keskiviikkona sitten kävin katsomassa ihanaista veljen poikaa Lenniä, joka oli vanhempien luona "syyslomailu reissulla". Kinderin vein tuliaisiksi, ja hetken kesti ennen kuin hoksattiin että tämähän on syötävää :) Sitten päälle lenkit koirien kanssa ja illan kruunasi joku virtapiikki. Kämppä tuli imuroitua ja järkättyä ja lakanat vaihdettua. Oli kiva painella väsyneenä nukkumaan puhtaiden lakanoiden väliin :)

Eilen kävin tokottelemassa Petunian kanssa. En viitsinyt ottaa Titoa, ettei rauhanen riehaannu yhtään enempää :) Siellä olikin jaettu urokset ja nartut kahteen porukkaan juoksujen takia, joten Tito taisi jo viimeksi tietää mistä on kyse :) Alkuhöpötyksien jälkeen Petu teki aika kivasti hommia. Välillä senkin keskittymisen vei hajut mennessään, mutta pääosin oli kivasti mukana. Sitten lenkit päälle, niin ilta oli taas finaalissa.
Jonain iltoina tai paremminkin aamuyön tunteina olen kuitenkin saanut hoidettua kamera-asiaa eteenpäin. Ensinnäkin "räpsy" on löytänyt hyvän uuden kodin, jonne se matkaa maanantaina:) Panasonicissa ei ollunna vikaa, mutta polte on suuri kokeilla muuta. Eilen illalla ostin uuden "räpsy kakkosen" itselleni, tällä kertaa päädyin kokeilemaan ns. "Micro four thirds" järjestelmää. Pari lasia oli pakko ostaa joilla pääsee alkuun sekä vara-akku ja laukku. Näissähän on kroppikenno joten esim. 150 mm polttovälilläkin pääsee aikas pitkälle :) eli tälläistä kivaa hopeista retromallia odottelen kotiin ensi viikolle :)
1319838980_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Monta kivaa lehtikuvausjuttua on suunnitteilla/tulossa, ja yksi vähän isompikin juttu, paikallistasoa paljon suurempi. Mutta niistä lisää enemmän kun on sen aika.

Loppuun KIITOKSET Analle Espanjaan, jolta tuli ihana ylläri paketti jossa oli pronssinen upea bullmastiff patsas. Toinen KIITOS Kiralle, jolta tuli yllärilahjana koirilleni ihanat kierrätystarpeista tehdyt lelut. Kun mun hopeinen retro on täällä, niin nappaan kuvat näytille !

Viikonloppua varjostaa työpaikan päivystys, toivotaan että saisin ainakin toisena aamuna nukkua pidempään ! Aurinkoista viikonloppua toivotellen (juuri nyt ulkona tulee kaatamalla vettä ! )