aika vaihtelevaa säätä on pidellyt viime viikon :) viikonloppu mentiin pakkasilla, me kävimme urhoollisesti kuitenkin ulkoilemassa napapiiri varustus päällä. Titollakin oli kaksi takkia päällekkäin. Sanoin ei voi kuvailla sitä hyytävää viimaa mikä meren jäällä on pakkasen lisäksi :(
1328905379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tämä jäätynyt kukka kuvaa hyvin viikonlopun säätä :)

Kuvattua ei juurikaan tullut - johtuen työpaikan päivystyksestä - päästiin liikkeelle vasta kun aurinko oli jo laskenut ja valoa ei enää ollut. Onneks ehdittiin nähdä edes "sininen hetki" ennen pimeää :)
1328905549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ekaa kertaa kuvasin huvikseni pari pientä videopätkää Olympuksella (lue: sen hetken mitä mun sormet kesti sitä viimaa). Petunia oli elementissään, sitä ei pikku viimat häiritse. Videon pätkä löytyy täältä.
Sain myös Petunian velipojasta Nicosta videon. Nico ei ole kyllä vanhentunut yhtään siitä mitä herran viimeksi tapasin ♥ Virkeä herra !
Video löytyy täältä.
Sunnuntaina tajusin kauhukseni että mun olisi pitänyt katsastaa auto 20.1. mennessä! Maanantaina ajelin töistä suoraan katsastuskonttorille, ja jännittyneenä odottelin tuomiota. Onneksi ei ollut muuta huomautettavaa kuin että rekisterikilven valo oli palanut.
Maanantaina olikin pakkasta enää -6 astetta ja ihan hirveä tuuli ja lumipyry ! Tiistaiaamuksi sää oli jo taas vaihtunut kovaan pakkaseen, ja pakkasilla on menty eiliseen saakka.
Yhtenä iltana roudasin kameran matkaan lenkille, kun lähtiissä kuu killotti niin upeasti taivaalta. Montaa kuvaa ei tarennut ottaa, auton mittari näytti -24.5 astetta. Mutta tässä pari räpsyä.
1328906877_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ihana fiilis: täyskuu ja täydellinen hiljaisuus

1328907092_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ei tarvinnu otsalamppuja tälle illalle :)

Tälle viikkoa päädyin tilaamaan koirilleni mittatilaustyönä tehdyt fleecetossut. Koskaan ikinä aiemmin yhdelläkään koirallani ei ole ollu tossuja, ja kuvittelin etten niitä koskaan tule hankkimaankaan. Mutta viime viikkojen pakkaset ovat saaneet minut toisiin ajatuksiin. Muuten koirat tarkenisivat hyvin, mutta tassuja meinaa palella. Lenkillä sitä ei niinkään huomaa, mutta lenkin jälkeen kumpikin nuolee hartaasti tassujaan mitä eivät normaalisti tee. Aika näyttää onko tossuista apua, ja pysyvätkö ne edes jalassa :)

Tänään sitten ajeltiin Tupokselle hakemaan lasti lihoja koirille. Alunperin oli tarkoitus hakea lihat jo viikko sitten täältä, mutta mun tilauksessa sattui kämmi ja lihoja ei tullutkaan. Lihat siis toimittaa uusi firma, jonne tilauksen voi tehdä netissä, ja lihat tuodaan sitten määrättyyn paikkaan määrättynä aikana. Firman nimi on Vauhti-Raksu. Aikamoisen hienoa palvelua, aiemmasta kämmistä johtuen sain lihani ilmaiseksi tänään.
Ilmainen reissu ei todellakaan ollut.... kävimme shoppailemassa ja mukaan tarttui uudet talvisaappaat, takki sekä housut. Vaikka alennusmyynnit olivat hyvät, rahaa meni aika kiitettävästi. *huokaus* varsinkaan saappaita en olisi tarvinnut koska yhdet aiemmin ostamani uudet kengät on käyttämättömänä kaapissa. Onneksi en muistanut tätä seikkaa vasta kuin kotona :)
Kävimme zeppeliinin uudessa texmex paikassa syömässä. Hyvä ruoka, valitsin texmex burgerin tikkuperunoilla. Burgerin pihvi oli ihan VALTAVA, ja annokseen kuulunut dippi ihan liian hottis.
 1328910001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonlopulle on luvassa ulkoilua ja sunnuntaille parikin lehtikuvaus juttua. Ensi viikollekkin on tiedossa reissua Ouluun, mennään Titon fyssarille pitkästä aikaa, ja samalla tulee yleensä pyörähdettyä parissa kaupassa.
Kivoissa fiiliksissä on siis hyvä aloittaa viikonloppu. Rentouttavaa viikonloppua !
"Jos etsii vain vikoja, ei muuta löydäkään kuin niitä. Kun etsii positiivisia asioita, löytää etsimänsä!"