minne mun päivät katoaa ? Miten voi olla mahdollista että nyt on JO kesäkuu ? mää tahdon lisää tunteja vuorokausiin... 
Palatakseni viime viikonloppuun, perjantaina kuvasin erästä ihanaa hääparia, jonka morsian on tuttu kouluajoilta. Pääteemana meren ranta. Kivoja kuvia sain, pari oli niin keskittynyt toisiinsa että tunsin välillä itseni paparazziksi :) joten ei paljon ohjailla tarvinnut :) 

Lauantaina sain taas jatkettua ikkunapesu projektia ja vaihdeltua verhoja. Tässä miun ihanan keittiöverhon kuosi vielä silittämättä:


Titolta poistelin taas pari punkkia kuonosta, joten lauantaina oli PAKKO käydä ostamassa Bayvanticit niskaan. Iltasella käytiin pitkällä metsälenkillä testailemassa miten ne tipat tehoavat :) 

hyvin näytti toimivan toistaiseksi ei ainuttakaan punkkia tarttunut reissulta mukaan 


keppileikkejä harrasteltiin ihan urakalla...

Sunnuntaina korkattiin veneilykausi ja käytiin veneilemässä aikamoisessa tuulessa. Yli kymmenen metrin tuulessa oli aikamoiset aallot, ja kastuttiin läpimäriksi koko sakki. Petunia oli niin täpinöissään että hyppäsi veneestä hyiseen mereen kun tajusi että saareen ollaan menossa. Muutenkin se riekkui veneessä kuin apina. Mutta täytyy kehaista että veneeseen menot meni kyllä molemmilla todella hallitusti ja esimerkillisesti. Meinaan kun laiturilta laskee etujalat veneen keulaan jos siinä alkaa yhtään hästäämään ylimääräistä on äkkiä satama-altaassa kun vene liikkuu eteenpäin ja takajalat on tyhjän päällä... 

Sukulaisten tai paremminkin Aksan lasten lasten Maailmanvoittajareissu Itävaltaan meni loistavasti ! Mörkö oli ison junioriluokan 2. samoin Tiku valioluokan 1. ja PN2 kera VARA-CACIBIN ! Onnea Hanna huikeista tuloksista! Huipputulokset tuossa porukassa jossa kilpailua todellakin oli yli sadan koiran verran.

Mörkö junioriluokassa Itävallassa handlerinaan Bill Warren / Copperfield bullmastiffs 

Tiku on nyt kisaamassa Englannissa, ja ekassa näyttelyssään luokkansa 2. Ei hassummin rodun kotimaassa, tästä on hyvä jatkaa !

Tiku & Bill Warren / Copperfield bullmastiffs 

Tässä on nimensä sekä vahvuuden mukaan  Petunian kaima - Tikun tytär Bullberry Carrera

Bullberry Carrera 5 kk

Viime viikko meni ihan hetkessä, tiistaina kuvailin erästä ihanaa vanhaa taloa Katinhännässä. Toiveissa on että juttu on lauantain paikallislehdessä. LIsäksi paikallislehden välissä julkaistaan kesätiedote jonka keskiaukeamalla on työpaikan Hyvinvointiliite. Siis odotellaan paikallislehteä innolla huomenissa ;)


Suomen kesä ♥ (siihen saakka kun ne verenimijät ilmestyvät)

Loppuun vielä aika viisas ajatus jonka myötä rentouttavaa ja kesäisen aurinkoista viikonloppua! 

Vaikeinta elämässä on oppia 

erottamaan sillat, jotka pitää ylittää 

silloista, jotka pitää polttaa takanaan.

-David Russell-