... ihan uskomatonta että mennään jo juhannuksessa ! 
Mun mielestä kesä ei ole edes alkanut vielä :)

Palatakseni viime viikonloppuun, vanhempien rakkaalta 12 vee koiralta Iitalta leikattiin nisäkasvain. Sitä leikkausta piti jännittää koko päivä, isä toi Iitan eläinlääkärille ja minä olin Iitan kanssa kun se rauhoitettiin. Leikkaus meni hyvin, ja ihan uskomatonta että 12 vee koira oli seuraavana päivänä jo Ihan tikissään :) iitukka on ikinuori 
Soitin vielä illalla vanhemmille että kaikki oli hyvin, ja meinasin saada slaagin kun lauantai-aamuna soi puhelin, ja näin että äiti soittaa. Olin sata varma että Iita on repinyt tikit pois, ja vuotaa siellä kuiviin... mutta ehei eiköhän veljen koira joka oli siellä hoidossa ollut vetänyt Iitan kipulääkkeet naamariin sillä välin kun vanhemmat olivat kaupassa !!!! :( Yritin ohjeistaa suolalla oksetukseen, mutta tämä pelle piti kuononsa kiinni tai sitten nieli suolaa oksentamatta. Ei auttanu muu kuin vetää vaatteet niskaan ja hypätä isän kyytiin ja ajella Siikajoelle. Siellä Tessa sai oksennuspistoksen, jotta se 20 kertainen kipulääke annostus saatiin pihalle. Pistos teki tehtävänsä, Tessa oksensi useamman kerran ja vielä haettiin apteekista hillitabletteja että loppu niiiiiiin ihana maksanmakuinen kipulääkitys ei imeytyisi Tessaan. Koira selvisi säikähdyksellä, ja aikamoinen säikähdys se olikin. Ahneella on paskainen loppu ;)

Iita leikkauksessa 

Viikko on ollut kiireinen niin kotona kuin töissä. Aikamoista puhelinrumbaa kun suurin osa porukasta on lomalla. Kuvankäsittelyrumban lisäksi tehtiin tiistaina kuvauskeikka Preiskariin, ja tämä olikin tämän kesän eka mökkikuvauskeikka :) Nikonin muistikortit huusivat täpösen täynnä edellisen lauantain hääkuvatuksia, joten kaappasin mukaan pikkuisen panasonicin jolla kuvauskeikka tuli hoidettua kohtuudella :)
Rästikuvatuksia on siis tehty viikolla hartaasti, yksi rojekti valmistui ja toisessa olen päässyt hyvään alkuun. Myös duunissa piti hoitaa perjantaina televisoyhtiötä varten yksi tilakuvaus, senkin tein pikku räpsyllä :) 

Tän viikon ihanin asia on meitsin uusi kone, Macbook pro uudella Retina näytöllä


Mennä viikolla käytiin Titon kanssa fyssärilla jälleen "ennalta ehkäisy" käynnnillä. Samalla reissulla käytiin Oulunsalon Luomupirtissä  mukaan tarttui muutama luomutuote mm. mannaryynejä, suolaa ja riisiä.
Kesäkukatkin sain viikolla viimein laitettua, niiden lisäksi ostin ison ruukkutomaatin josko saatais omia kirsikkatomaatteja tälle kesää :)
Lenkkeilty on joka päivä metsissäkin sääskistä huolimatta. Mistä niitä riittääkin ? :(


Tito viilentää metsälenkillä :)

Ensi viikolle on luvassa joka päivälle kuvauksia työpaikan kuvauksien myötä osittain myös iltaisin, lisäksi lehtikuvauskeikka ja vielä lauantaille hääkuvatuksia, siis kuvauskiintiö ensi viikolle ihan täynnä! 
Oheisen Preiskarissa tiistaina ottamani kuvan myötä Ihanaa Juhannusta !