Käytiin Akun ja Petun kanssa Oulussa hoitotupa Apilassa Marjut Niemisen luona tänään. Aku on käynyt pariin otteeseen hieronnassa, mutta siitä ei ole suoranaista apua ollut.
Marjut on Dipl. homeopaatti,  Dipl. refleksologi  sekä terveydenhoitaja koulutukseltaan. Akulla on siis takajalka vaivana, se kääntää sitä sivuun ja "niiaa" sillä. Ei suoranaisesti onnu, mutta selkeästi ei pistä täyttä painoa toiselle jalalle. Tämä johtuu siitä, että Petu juoksi siihen metsässä takaa päin pahki. Marjut  tutki Akua hieromalla, ja sitten sellaisella laitteella jossa on sellainen infrapuna valo päässä "heijastuksia". Akua tutkittiin sekä seisoen että maaten lattialla.
Marjutin mukaan akulla on lanneosan pohjan lihas revähtänyt,  se lihas joka yhtyy reisiluuhun (? muistaakseni näin). ja siihen ei sormilla pääse käsiksi, siksi hieronta ei auta. Lääkkeeksi saatiin kahdenlaisia homeopaattisia valmisteita, toista otetaan kolmen päivän ajan, toista kaksi  kertaa muutaman päivän välein.
Tää oli ensimmäinen kerta kun kokeillaan homeopaattisia valmisteita, saa nähdä kuinka käy. Käynnin jälkeen samana iltana jalka oli ehkä pahempikin, lähes ontui sitä.

Petua näytin Marjutille myös, koska Petulla on vaivannut  toinen korva pari kolme kertaa vuodessa. Ja toinen korva on AINA ollut täysin terve. Marjut sanoi ettei se korvatulehdus ole bakteeri / hiiva peräistä
koska olisi MOLEMMISSA korvissa. Hän epäili että sen mikrosiru on jossain kaulalla joka aiheuttaa tuon hermostoperäisen vaivan.Petukin sai kahta lääkettä, toiset pillerit liotetaan veteen, ja sitä annetaan kahtena eri päivänä vain ruokarusikallinen. Mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää :)