Tänään käytiin Petun kanssa käpälämäessä treenaamassa. Otin liikkeestä seisomisen, seuraamista ja luoksetulon ensin. Ne menivät ok. Ainoa että minä lahopää sekoilen, seiso - liikkeessä Petulla on eri käsky kuin Akulla, ja sekoitan ne tietenkin !
Liikkeestä seisomisessa Petu ENNAKOI perusasennon. MIKSI ihmeessä, kun en ole treenannut koko liikettä kokonaisena kuin muutaman kerran!!! Luoksetulossa tulee ensin eteen, ja siitä sivulle tuleminen pitää vielä vähän avustaa. Liikkeestä maahanmenossa sama juttu, se ponkasee HETI istumaan kun pääsen sen vierelle :(
harjoiteltavaa riittää!!!
Hypyn petu oli unohtanut totaalisesti, piti käydä laittamassa nami toiselle puolelle, jotta sain sen muistin palautumaan.
Ei mitkään huippu treenit, mutta ei aina voi onnistua kaikessa.

Reenien jälkeen vein Petun kotiin, ja lähdin Akun kanssa hierojalle. Aku on "sipsutellut" takaosalla, taka-askel ei ole sellaista rentoa pitkää kuten normaalisti. Aku rentoutui hieronnassa täysin, ja Katrin kommentit olivat "vasemman takajalan lihakset kireämmällä. Ja selässä nahka tiukalla"
Varattiin viikon päästä lauantaille vielä toinen aika.

Treenikaveri nahkacollie Niilo on ollut kasvattajansa kanssa valkovenäjällä näyttelyssä. Hienoja uutisia kuului sieltä, Niilo oli ollut ROP&SERT&CACIB ja vielä RYP3. Onnea Kaisa ja Niilo!