Petun viime aikaisten tempauksien jälkeen piti mennä purkamaan energiaa agitreenihin.
Petu istui siellä ja katseli ympärilleen ja huokaili. Ei kiinnostanu agility, ei. Ainoa joka sai eloa koiraan oli Tio corgi, jonka kanssa olisi ollut niin kiva leikkiä.
Esteet Petu jollain hyppi, mutta esim. pujottelussa se pysähtyy ja alkaa haistelemaan keppejä :( Putkeen ei huvittanut "ryömiä" enää ollenkaan.
Ei ole meidän laji ei !
Niin niistä viime aikaisista tempauksista... eilen illalla tultuani lenkiltä, kun ajoin kotipihaan niin just samaan aikaan meidän ohi meni partacollie narttu. Jostain syystä petu käyttäytyy ihan ihmeellisesti kun näkee sen nartun. Se alkaa riekkumaan ja remuamaan sitä kohti ja se haluais aina kun se vastaantulee riekkua sen kanssa. Petu tunnistaa sen kilometrin päästä.
Olin SAIRAAN FIKSU ja tiesin että jos otan petun yhtä aikaa autosta ulos, niin se on into piukeena menossa sen koiran tykö.
Odottelin jonkin aikaa ennen kuin otin koirat autosta, että se koira on varmasti jo kaukana meidän pihasta. Raotin takakonttia, ja meidän VALOPÄÄ PUUHIS ryykäs sieltä täydellä voimalla ulos hyvä ettei se takakontti iskeytyny mun naamaan kun päällä sen vetäs auki, ja ennen kuin ehdin kissaa sanoa tai edes tajuta se juoksi portista tielle ja paineli sen nartun perään. Minä huusin ja kiljuin sen perään, ei MITÄÄN kuuloaistia.
Ei auttanu ku lähteä juoksemaan perään, ja näin että Petu sai sellaisen bullmastiffi hepulin paineli ihan satasta ja juoksi siihen pahki että partis raukka lenteli pitkin ojia. Onneksi petun kuuloaisti jossain vaiheessa palasi, että sain sen kiinni... jalat tärisi kun taluttelin sitä kotia. ja V****I ihan kympillä !!!!!!!!!!!! tuolla koiralla on norsun muisti, pitääkö seuraavan kerran pitää TUNTI sitä autossa kun joku koira menee meidän ohi. Kotona huomasin, että ylhäältä jalasta antura repeytynyt ja takaa kynsi mennyt poikki. nooh, siinäpä "nuolee haavojaan" jos muistuis mieleen mitä sitä taas kerran tuli tehtyä!
Aksa tuli pitkän ajan päästä tielle kuikuilemaan, että minne helvettiin ne katos :) kuseksi ojiin ja katteli kaukaa että mitä ihmettä nuo hommaa.
varmaan MIETTI (toisin kuin eräät) pihalla hetken että mitä tässä tekisi kun nuo muut otti ja häipy :)
nooh, onneks ei käyny mitään, olis voinut sattua vaikka mitä vakavampaa, kun iso tie oli siinä ihan lähellä.

Anyway, agitreenien jälkeen otin Aksalla noutoa sekä hyppyä pihalla. Hyppy on kyllä aika hukassa, mutta noudossa POSITIIVISTA on se, että jos se pudottaa kapulan, käskystä nostaa sen ylös.