Meidän talossa tehtiin tänään kuntokartoitusta. aku ja Petu olivat sen aikaa autossa, ja Tito oli osan aikaa autossa ja remmissä minun kanssa pihalla (yhteensä noin tunnin). Vein sen sitten heti isälle ja äidille hoitoon kun he tulivat töistä. Lähtiissä Tito oli täysin normaali. Noin 5 min. lähdön jälkeen se oli alkanut nukkumaan eikä reagoinut mihinkään. Isä luuli että Tito vain ikävöi. Marko kävi klo 20 maissa hakemassa sen kotiin, ja huomasin heti että kaikki ei ollut kohdallaan. Toisen puolen sylkirauhanen on turvoksissa, ja huuli on turvoksissa ja se aristaa tosi pahasti sitä, lisäksi kuolaa.Onneksi söi kuitenkin. Pelottaa että se on jyrsinyt jotain tikkua, ja sillä on tikku siellä jossain :(
Otin huomisen vapaaksi ja menen käyttämään Titon Oulussa eläinlääkärissä, pitää heti aamusta alkaa metsästämään aikaa. Täytyy toivoa että selvittäisiin säikähdyksellä eikä mihinkään toimenpiteisiin tarvisi ryhtyä.
Neulan syönyt Titon sisko on taas voimissaan, oli jo antanut turpiin siskolleen :) Onneksi neula-leikeistä selvittiin säikähdyksellä :)