Käytiin tänään Haaparannassa ikeassa shoppailemassa ja tullessa moikkaamassa Titon velipoikaa Kassua. Aivan uskomaton määrä porukkaa, vaikka ruotsissa oli arkipäivä. Ostoskärryjä joutui jonottamaan pitkän tovin, lopulta kierreltiin parkkipaikalla katselemassa kärryjä, ja kun joku ystävällinen pariskunta tyhjensi ostoksensa autoon, antoivat kärryn meille.
Voisiko Ikea hankkia muutaman tuhat ostoskärryä lisää?
Väenpaljoudesta huolimatta onnistunut reissu, saatiin se mitä haettiin eli ikeasta pari porttia koirille, lisäksi mukaan tarttui puinen arkkulaatikko koirien leluille ja minun peilipöydälle sellainen puinen pehmustettu istuin ja sitten yksi iso naulakko jossa oli sellaiset "lokerikot" päällä ja vielä lipasto kodinhoitohuoneeseen ;) eläinkaupasta tuli täydennettyä pakastevarastoja ja muutama joululahjakin löytyi :)

tullessa käytiin Kemissä katsomassa titon velipoikaa Kassua. Voi hitto kuinka rauhallinen Kassu oli verrattuna Titoon!!! Oikein kivasti Kassu oli kasvanut, raajat olivat suorat ja ei ollut liian laiha tai lihava, vaan just sopiva.Korvat sillä oli sitä luokkaa, että poika saa pian tutusta leukoplastiin :)
Tito oli ensimmäistä kertaa TOSI pitkän päivän kotona, lähdettiin klo 10, ja oltiin klo 20 kotona. Oli hirveä huoli, ja ihmetys oli suuri kun Tito kömpi nukkumasta vastaan ja ei ollut tehnyt tarpeitaan eikä mitään tuhoja, FIKSU JÄTKÄ !
Illalla kyllä sitten riitti energiaa viiden pennun edestä. Kävin pitkän metsälenkin koko porukan kanssa kaatosateessa, ja voi sitä kuran määrää lenkin jälkeen :(
*tahtoo lumen takaisin*
1114272.jpg
Kassu pureskelee tuliaisluuta