Voi sanoa että meillä oli ONNI ONNETTOMUUDESSA! siis tänä aamuna EKAA KERTAA Haaparannan reissun jälkeen Marko starttasi töihin lähtiessä volvoaan. Ei käynnistyny ei. Marko meni mun autolla töihin, ja ei auttanu ku soittaa hinausauto viemään auto merkkihuoltoon Ylivieskaan. Onneksi päivystin työpaikan päivystystä kotona, joten olin antamassa hinauspalvelulle volvon avaimia. Iltapäivällä soitettiin että joku bensapumppu vika sieltä löytyi, ja oli niin hieno palvelu että saatiin korjautus takuuseen, vaikka takuuaika on loppunut jo. Tämä on kuulemma tyyppivika tässä mallissa.
Huomenna sitten hakemaan auto Ylivieskasta. Voi jumaliste että olisin repinyt pelihousut jos auto olis tehny tuon tempun eilen Haaparannassa. Kiva olis ollu ajella taksilla kotia, ja kysyä saisiko tilataksin että nuo Ikean pikku ostokset mahtuu kyytiin :)
Iltapäivällä viikkosiivousta tehdessä paljastui karu yllätys. Meidän Tito Tiitinen on kaappijuoppo, tai paremminkin sängynalusjuoppo ;)
siis viime viikonloppuna oltiin menossa saunaan. mulla oli tölkki saunaolutta ja olin ottamassa sen mukaani.
otin sen jääkaapista ja laskin sen jonnekkin hetkeksi kun tuli muuta tekemistä. hetken päästä sitä tölkkiä ei ollut missään, ei missään ! syytin jo markoakin että onko se juonut mun saunakaljan... ja se väitti kivenkovaan ettei ole. nooh, asia sitten unohtui, ja unohdin koko kaljan.
tänään alettiin sitten tehdä viikkosiivousta ja imuroidessa marko löysi sängyn alta kaljatölkin !!! ja ihmeteltiin kovasti että mistä ihmeestä se on voinut sinne joutua... kun otettiin tölkki käteen, tajuttiin että se on AVAAMATON mutta tyhjä!!!! ja pohjassa ja kyljessä oli pieniä hampaanreikiä !  samaisena iltana viime viikonloppuna tito oli tunkenut itsensä sängyn alle (LUE: juomaan sitä hiivatin kaljaa) ja saunan jälkeen se ei päässy sieltä pois, kun on niin iso että pääsee sinne jotenkin ryömimään, mutta ei päässy pois. me nostettiin sänkyä ilmaan että tito raasu pääsee sieltä pois ! ja kaiken huippu oli se, että sillä oli sunnuntaiaamuna maha sekaisin :) minä ihmettelin moneen kertaan että miten sillä on maha sekaisin, kun ei ole mitään ihmeellistä syönyt. annoin sille maitohappobakteeria :) juuuuu ei se mitään ollu syöny, vaan oli sitten JUONU :)
oli sitä olutta jonkin verran lattialla myös, koska lattia sängyn alta oli tahmea, jouduttiin siirtämään sänky pois paikaltaan että saatiin se siivottua. eli ei onneksi ihan kunnon känniä ollu vetäny.

Illalla oli Markon työpaikan pikkujoulut. Oltiin ensin Vesa-Matti Loirin joulukonsertissa ja sen jälkeen syötiin jouluateria paikallisessa ravintolassa. Ihan kiva ilta, ja muutamia tuttujakin ehdin jututtaa konserttipaikalla. Pakkaaminen tai sen puute painaa mieltä, loppu viikonloppu täytyy pyhittää sille, muuttopäivä lähestyy uhkaavasti !
Olen odotellut uutisia Espanjasta, mutta mitään ei ole kuulunut. Nicon valioituminen on katkolla !