Tänään alettiin vaihtamaan eteisen kaapistoja. Olemme jo aiemmin hankkineet eteiseen sellaisen antiikkivahapintaisen puisen kaapiston jossa keskimmäisessä ovessa on peili. Tänään ajattelimme vaihtaa sen paikoilleen.
Kun aloimme purkamaan vanhaa kaappia, karu yllätys tuli esille ! Ilmeisesti vanhojen kaapistojen kanssa on tullut mittavirhe, ja tästä syystä entiset asukkaat ovat joutuneet purkamaan seinää pois kaapiston takaa.
Kun aloimme irroittamaan kaappia, takaa paljastui villat. Eihän meillä tietenkään ollut levyä jota seinään laittaa, nyt projekti jäi odottamaan maanantaita :( tosi kivaa kaapin sisöltö on purettuna pitkin kämppää, samoin entisen kaapin ja ovet, hyllyt yms. Tätä tää remontointi on!
Sitten aloimme repimään tapetteja pois koirien huoneesta. Ankeaa hommaa sekin, helpompaa on vetää uutta pintaan :)
Ostin koirille tänään uuden limen vihreän lelukopan, ja entinen lensi roskikseen. Yllättäen vanhat lelut alkoivat kiinnostaa kun minä niitä siirsin toiseen koppaan. Tito on leikkinyt koko illan pienellä vihreällä matovinkulelulla, jota ei ole aiemmin noteerannut mitenkään :)
Tänään hankin uuden objektiivin kameraan nettikaupasta. Olen jo pitkään tuskaillut tuon pitkän objektiivin huonoa valovoimaa. Vähänkin hämärällä ilmalla, tai sisällä kuvat ovat surkeita. Nyt sitten hankin kiinteä polttovälisen todella hyvän valovoimaltaan olevan putken (canonin oma). Varokaa vaan kohta satelee kuvia, kun saan uuden objektiivin käsiini :)
Koirien kanssa kävin iltasella pitkän remmilenkin välittämättä pakkasesta ja viimasta. Titokin oli mukana, ja huvitti kun se katseli silmät pyöreänä halpahallin suuria mainoskylttejä, valoja ja liehuvia lippuja.
Tito raasu ei ole päässyt "kylille" kuin yhden ainoan kerran niin nää kauppojen mainosvalot ihmetyttää :)
Pitää yrittää sitä taas lähiaikoina kuskata sivistyksen pariin :)
1198655.jpg
Tito on tosi innokas remppakaveri :)