Eilen viimein päästiin tapetoimaan koirien huonetta. Valmis se ei vieläkään ole, mutta tapetit ovat seinässä ja paneeli on kerran maalattu. (paneelissa sama väri kuin tapetin pohjaväri). Koirien petikankaat on ostettuina, mutta ovat vielä ompelematta.
tässä pari kuvaa huoneesta ja kankaista. (vaikka keskeneräistä ei saisi näyttää :))
1233419.jpg
Tässä kuvaa koirahuoneen retrotapetista ja paneelista :)
listat on vielä laittamatta ja tuo paneeli on maalattu vasta yhden kerran

1233420.jpg
tästä kankaasta tulee koirille "pussilakanat" patjan päälle

1233421.jpg
ja tässä toinen pussilakanakangas

samasta kankaasta tulee myös tyynyt, joita vaihtelen sitten pussilakanoiden mukaan sohvalle.

Tänään meillä piti olla kilpailijoiden treenit, ja suunnitelmissa sen jälkeen mennä Titon ja Armin kanssa kaupunkikierrokselle. Mutta kun pääsin töistä kotiin, mittari näytti -11 astetta, päätin jättää treenit väliin. Näillä pakkasilla ei oteta ulkona juuri ku luoksetuloa ja seuraamista. Käytiin sitten pitkä metsälenkki, vaatetta kun oli riittävästi, niin kylmä ei tuntunut ollenkaan.

Illan päätteeksi tein tilauksia netistä. Tilasin pojille uudet petit / patjat. Entiset ovat jo muhkuraiset ja eilen illalla Tito keksi purra patjaan reiän, ja sai sieltä jo vanua ulos. Lisäksi samaan tilaukseen tilasin Titolle pari pantaa (kasvuvaraa) ja sellaisen kongi-lelun jonka sisään saa laittaa nameja. Ja sitten tilasin vielä remminjakajan, saattaa olla hyvä tielenkeillä. Helppoa tuo nettishoppailu :) Postikulutkin olivat vain 6 eur.
1233422.jpg
tässä vielä kuva tilaamastani  patjasta