Eilen pienen bullmastiff neitosen Ronjan piti tulla meille Titon kanssa leikkimään, mutta Ronja olikin vilustunut. Pikaista paranemista Ronjalle!
Mentiin sitten kimppatreeneihin käpikseen Titon ja Aksan kanssa. Ihan hirvittävä keli, veden ja rännän sekoitusta tuli taivaan täydeltä... Siinä kävi mielessä että onkohan tää ihan täysjärkisten hommaa !
Käpiksen kenttä oli osittain veden ja osittain jään vallassa, joten oli pakko kehittää joku muu treenipaikka.
Siirryttiin sitten aikuiskoulutuskeskuksen parkkipaikalle, ja se oli paljon parempi vaihtoehto ! Meitä "hulluja" oli paikalla kuitenkin 3 muuta koirakkoa joten ihan hyvät treenit saatiin aikaiseksi.
Otin Aksalla ensin liikkeestä seisomisen, joka meni ok. Sitten muutaman luoksetulon, jotka menivät aika heikosti. Sitten otin hyppyä jossa sain pari onnistunutta hyppyä edestakaisin ilman alun ja lopun perusasentoja. En ole hyppyyttänyt Aksaa kuukausiin, huomaa heti että jalka ei nouse samalla tavalla "kylmiltään" eli muutaman kerran kopsahti jalka esteeseen vaikka lautoja ei montaa ollut.
Ja muutenkaan tuossa iässä ja noilla lonkilla ei ole mitään järkeä hyppyyttää paljoa. Sitten otin vielä noutoa ja sama juttu kuin ennenkin, hyvin lähtee ja nostaa ja tuo mutta viskaa kapulan mun eteen.
Otin noutoa kotona illalla sellaisella kumisella lelukapulalla, ja tätä ongelmaa ei ollut ollenkaan!!! siis hyvä että se irrotti sen lelukapulan suusta. Pitää ottaa se noutokapula nyt sisään ja leikittää sillä pienillä matkoilla josko se alkais ymmärtää mistä on kyse.
Lopuksi otimme vielä paikallaolon ja se meni hyvin. Titon kanssa treenailin lähinnä seisomista ja näyttelyjuoksutusta edestakaisin häiriökoirien läsnäollessa. Hyvin se meni, aika vähän enää reagoi muihin koiriin enkä päästänyt edes haistelemaan sitä muita koiria.

Iltalenkitysten jälkeen vielä jatkettiin remppaa, koirien huone alkaa olla hyvällä mallilla. Eilen Marko sai revittyä loput tapetit pois, levytettyä yhden seinän ja lisäksi vaihdoimme keittiöön minun perjantaina ostamat rullaverhot. Tänään koirien huone on maalattu, ja lisäksi sain makkariin uudet verhot.
Kävin perjantaina ostamassa kankaat, ja vein ne eilen äidille ommeltavaksi ja tänään sain valmiit verhot :)
Myös olohuoneen verhot on nyt lyhennetty ja laitettiin ne takaisin paikoilleen. Lisäksi saatiin porukoilta uusi tumma seinään laitettava lasikaappi, se laitettiin nyt olohuoneen seinälle (ainoa ongelma alkaa olla se, että lasivitriiniä ja kaappia on niin monta ettei niihin ole laittaa mitään :)). Huomenna olisi tarkoitus maalata koirien huoneen paneelit, ja mahdollisesti aloittaa retrotapetointia :)
1226148.jpg
tässä yksi kuva Titosta päiväunilla. Siis muuta ihmeellistä tässä ei ole kuin se,
että sen alla on harmaa tassupeitto jonka Hanna antoi Titon mukana. Piti ihan
kysyä Markolta että miten se on tuonut tuon peiton koirien huoneesta tuohon
lattialle. EI ole tuonut, siis Tito kantelee sitä itse, ja menee nukkumaan sen päälle! Fiksu koira :)