Voi hiisi, unohdin hehkuttaa että viime perjantaina pidin duunista vapaapäivän ja käytiin Pian kanssa shoppaamassa Kokkolassa :)
Hyvät alennusmyynnit Kokkolassa olikin Raaheen verrattuna, sain hankittua taas kaikenlaista :)
Mainitsemisen arvoisena keittiöön uusi matto, olohuoneen verhot sekä hopeanvärisen leivänpaahtimen ja itselleni Jackpotin takin, sievin jalkineen ulkoilukengät ja jakun :)
Kaytiin taas syömässä Pedrinaksessa, ja ihan taivaallista sapuskaa :) Tosin vaihdan joka annokseen sen taivaallisen aurajuustokastikkeen, ja luulen että vaikka kengän pohjat tulis syötyä sen kastikkeen kanssa :)
Vähän myöhemmin syötiin vielä sellaiset jätskit kahvin kera johon sai sekoittaa kahta valitsemaansa karkkia. Eipä ole vaikeaa arvata mitä ne minun karkit olivat: PÄTKIS ja MARIANNE :) Täytyy kyllä sanoa että se karkkien murskaaminen jätskiin olisi riittänyt, pistivät vielä annoksen päälle lusikalla noita karkkeja, niin pureksimista riitti :) Kiitos Pia taas kivasta päivästä !

Eilen sitten treenattiin Aksan kanssa Katrin treeneissä. Kaikki liikkeet jotka ovat "työn alla" menivät heikosti. Luoksetulo pysäytyksellä meni ihan pipariksi. Aksa ennakoi sikana, ihan hiipimällä lähti liikkeelle ja odotti käskyä. Pysähtymisen jälkeen loppumatka oli entistä iloista ryntäämistä :)
Nyt pitää yrittää ottaa paljon "läpijuoksuja" ja vaihtelevaa treeniä että ei ennakoisi. Nouto menisi muuten loistavasti mutta tuodessaan kapulan se tiputtaa aina sen mun eteen kun on niin sikakiire saada nami.
Tätäkin pitäisi treenata ja PALJON. Seuraaminen ok, tosin hitaasti meni perusasentoon, johtuen varmaan tosi surkeasta kelistä --> maa oli ihan märkä.
Treenien jälkeen mentiin Miian, Armin ja Titon kanssa koirapuistoon. Oli säkkipimeää, vettä tuli taivaan täydeltä, ja pennut leikkivät koirapuistossa Miian auton valojen valossa :)
Aika nihkeää oli, mutta kepistä kiistellessä tuli otettua muutamia kunnon juoksuspurtteja :)
Miian kanssa vaan toivottiin että ne rymyäis kunnolla ja väsyttäisivät itsensä, näillä keleillä ei paljon lenkkeillä.
Kun pääsin kotiin lenkitin vielä Petun ja Akun, ja voin sanoa että olin kurkkua myöten täynnä vesisadetta, sitä jäätikköä mikä on kaikkialla ja pimeyttä!
Illalla otin vielä kuvia sisällä pojista. Aksalla riitti vielä virtaa pelleillä tyhjän jogurttipurkin kanssa :)
(pitihän sitä uutta putkea yrittää testata sisällä)
1218313.jpg
Aksa ja jogurttipurkki :)
1218314.jpg
Velipuolet Tito 5 kk ja Petu kohta 3 vee.