häntä hellikäämme !

Petun ontuminen ei ole hellittänyt, päinvastoin: mitä useamman rimadylin se sai, sitä pahemmaksi ontuminen meni. Tänään töin tuskin varasi jalalle ollenkaan. Kun pääsin toistä kotiin, otin taskulampun ja aloin tutkia sen koipea. Sen tassusta anturoiden alta löytyi pieni musta piste jota ympäroivä iho oli kova ja sitä se aristi tosi paljon.Mietin että muuta vaihtoehtoa ei ole kuin että sinne on mennyt joku tikku tms.
ei muuta ku soitto lekurille, että aletaanpa avaamaan tassua. Nooh, Petu rauhotettiin ja avattiin sen mustan pisteen ympäriltä iho. Ei sieltä löytynyt MITÄÄN. Päädyttiin leikkaamaan se koko "kova" alue pois, (ei ollut iso) ja tikkejä ei laitettu.Täytyy nyt toivoa että jos se ei tullut sen "kovan" sisällä ulos, tulisi edes siitä reiästä. Antibioottia ei edes aloitettu, kun ei se ollut edes yhtään tulehtunut, eikä märkivä. Nyt sillä on sutti jalassa, ja nuokkuu väsyneenä :) Täytyy toivoa että tää olis tällä ohi.
1310906.jpg
Petu sairastaa
Ennen eläinlääkärille menoa, ehdin treenata "kisamaisen" treenin Katrin treeneissä. Eli Katri toimi liikkeenohjaaja ja me tehtiin kaikki liikkeet peräkkäin ilman palkkaa.
Paikallaolo muuten ok, mutta joudun antamaan toisen käskyn maahanmenolle. Se johtui puhtaasti siitä että Aksa ei voi sietää lumista ja kylmää maata ! (onneksi kisat ovat hallissa)
Sitten seuraaminen: aluksi teki sellaisen tempauksen, että otti HATKAT ja lähti haistelemaan kiinnostavan corginaikkosen hajuja... sitten kun sain sen ruotuun, seuraaminen oli sille tyypillistä seuraamista.
Liikkeestä maahan, TAAS tuplakäsky, kun se maa on niiiiiiiiiin KYLMÄ. Muuten aika nappisuoritus.
Sitten luoksetulo pysäytyksellä. Muuten ok, Aksa lähti tulemaan reippaasti mutta alkoi ennakoida jossain vaiheessa. Itse luulin että liikkuri antaa käskyn tuolle pysäytykselle, mutta ei se menekkään niin. Odotin Katrin käskyä ja sitten pysäytys meni myöhäiseksi ja Aksa kiristi jo tahtia kun kuvitteli että pysäytystä ei tulekkaan, ja se meni sitten tosi myöhäiseksi. Pääasia että pysähtyi. Liikkeestä seisominen ok, ei edes ennakoinu perusasentoa. Kaukot ihan päin persusta. Taas se riivattu teki luoksetulon! Otin sitten koko sarjan metrin päästä jotta vimpaksi jää onnistunut suoritus, ja se meni ok. Noutoa en voinu ottaa ku kapula jäi kotia. Ja estettä meillä ei ollut. Kovin rapoisat fiilikset ei ole kisoja ajatellen....