Tänään meillä oli tärskyt Ego dopermannin sekä Titolle jo entuudestaan tutun Armin kanssa :) (Armi oli sitten pikkaisen kasvanut sitten viime näkemän, vaikka ei edellisestä kerrasta kauaa ole :))
Pentusilla oli meno päällä, toista tuntia juostiin ja jyryttiin. Tito tahtoo leikkiä vähän liian rajusti, se ei ollenkaan tajua ettei kaikilla koirilla ole sitä samaa nahkaa ku akulla ja petulla mistä repiä. Armin karvat meinas välillä pöllytä kun tito sitä repi. Ja dobberia se röykkyytti välillä niin kovasti, että piti ihan kieltää. Armi paimenena ja tekee sellaista että ajattaa toista haukkuu ja näykkii, Tito tietty apinoi sitä, ja ei ollut kivaa katseltavaa kun Titon mittakaavassa se näykkiminen oli tarraan kiinni niskasta tyyliä :(
Pääosin leikki oli kuitenkin ihan normaalia "juostaan päättömästi" pentujen kisailua. Ensi lauantaina otamma Egon kanssa uusiksi. Armi ei valitettavasti pääse mukaan geimeihin :)
Tässä muutama kuva pentusista, aika vaikeaa oli saada osumaan kaikki kolme yhtä aikaa kuvaan :)1265253.jpg
Kimppakivaa
1265296.jpg
kilpajuoksua ...

Illalla käytiin vielä Petun kanssa potkuttelulenkki. Aika paljon annoin sen vetää mua, etten potkutellut ollenkaan. Mietin vaan että onkohan tämä kovin viisasta, sillä on nytkin jo ainakin ponin voimat, näiden vetolenkkien jälkeen varmaan hevosen... Aamulenkilläkin metsässä oli täysi työ saada se ruotuun, kun täti tuli vastaan piiiitkkäällä flexillä sellaisen itseään täynnä olevan pienen sutin kanssa joka räkytti taukoamatta kuseskeli ja potki ...Petusta olisi ollut niin kiva mennä tekemään tuttavuutta :) Kuulin tätin puhuvan koiralleen että ei kannata mennä kovin lähelle, että tuo on niin iso että vielä tappaa sut.
Aksa oli mukana potkurilenkillä, sekin joutui pistämään jalkaa toisen eteen normaalia reippaammin, yleensä Aksan tahti on sellaista haistelua ja kuseskelua ja välillä mennään muutama metri taapäin, välillä ojaan ja sitten taas vähän eteen ja kohta taas taakse...