Tavattiin tänään taas Ego koira-aitauksella. Pentuset riekkuivat reilun puoli tuntia. Paikalle tuli myös komea 10 kk ikäinen kiharakarvainen noutaja uros. Pojat tutustelivat vaan siten että tää kiharakarvainen noutaja oli remmissä. Aitauksen pohja oli niin liukas taas, ettei uskallettu päästää kaikkia kolmea riekkumaan, olis takuulla joku ontunut sen menon jälkeen. Kihara oli aika isokin jo, säkäkorkeus 68-69 cm, ja paino samaa luokkaa ku Titolla, vähän enemmänkin. Mutta kiva oli tavata remmissäkin :)

Petun ontuma jatkuu. Tänään olin huomaavinani siinä tassun sisäpuolella punoitusta ja turvotusta vähän, jospa se tikku tai piikki tai mikä se sitten onkin, olis viimein tulossa ulos ! Petu on kyllä surkea, nukkuu enimmäkseen ja käydään metsässä pikaisesti tai "kortteli ympäri" lenkkejä.
Mua vaivaa tää koko ajan, tekisi mieli kiikuttaa se heti Akuuttiin, mutta kun aika on asiantuntijalle vasta viikon kuluttua. Toisaalta jos sieltä on jotain tullakseen ulos, niin se ehtii tulla ennen tuota aikaa.

En tajua mihin kaikki aika nykyisin menee. En ehdi soitella juuri kellekkään, en ehdi vastata sähköposteihin. Arki-illat menee siivillä, ja viikonlopuille on aina jotain ohjelmaa. Eilen illalla sain Espanjasta tekstiviestin "tulkilta" Diegolta että Ana pyysi kysymään että mitä on tapahtunut kun ei ole kuullut minusta lähes kuukauteen. Olivat oikeasti huolissaan ja toivoivat että kaikki on hyvin. Itse olin ajatellut että tyyliin viikko sitten sinne kirjoittelin... Ei voi olla niin saamaton, ettei pari riviä sinne saa kirjoitettua tyyliin että olen elossa, ja kaikki hyvin. *HÄVETTÄÄ*

Huomenissa se sitten alkaa, "Fiksu pentu" kurssi Tupoksella, meitin Tiitisestä tulee entistä fiksumpi :)