Pidettiin Kaisan ja Niken kanssa ihan omat treenit kaksistaan. Aksa oli ihan liian innokas :(
Se ei malttanut kuunnella mitä pyydän vaan teki ihan omiaan. Kaukokäskyissä jätin istumaan, ja sitten kun pyysin maahan teki sen loistavasti. Ja kun taas pyysin istumaan, mikä teki jätkä? Tuli satasella luoksetulon mun tykö. Luoksetulon pysäytystä ei muistanu enää ollenkaan, vaan painatti ihan satasella mun tykö.Ainoat mitkä meni ok oli liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahan.
Eipä siinä sitten ollut intoa treenailla, meni loppuaika Kaisan kanssa juoruiluksi :)
Sitten käytiin muistelemassa vanhoja lenkkimaastoja, eli kaupunginmetsässä vielä lenkillä koko sakilla.
Kotiin tullessa tutusteltiin naapurien pinsereihin. Pinserit haukkuivat taukoamatta ja toinen niistä kävi sekä Akun että Titon naamaan kiinni, ja sen jälkeen koira huusi kuin sitä tapettas, vaikka kumpikaan ei tehnyt elettäkään puolustaakseen itseään. Katsoivat kummastuneena että mitä nää tyypit on :) Ihmettelin omistajille että onko niillä huonoja kokemuksia isoista koirista, mutta kertoivat niiden puolustavan vaan omaa reviiriä.
Toivottavasti pysyvät hihnan päässä, nimittäin en edes uskalla ajatella miten kävisi jos tuollainen räksyttävä koira juoksisi Petun edestä irti. Saalistusvietti heräisi heti, ja siinä mentäisiin eikä meinattais! Nooh ehkä ne ajan mittaan tottuvat meidän bullmonstereihin, eikä tarvii olla niin puolustuskannalla.