Eilen Tito tapasi ystävänsä Egon koirapuistossa. Lähes 1,5 tuntia ne painivat ja juoksivat. Ego oli nyt selvästi rohkeampi ja "tasavertaisempi" leikkikaveri Titon kanssa. Otetaan taas ensi viikolla uusiksi!
Illalla sain näytille valokuvan tilaamastani viivamaalauksen Akusta, ja voi että olin TYYTYVÄINEN lopputulokseen!
Oikeasti piirroksessa oli Akun piirteet. Odotan jo innolla Petun ja Titon maalauksia. Titon ja Petun taulut ovat mustalla pohjalla ja piirros tulee valkoisella. Tulee upea kokonaisuus seinälle kun laitan ne vierekkäin :)
1281886.jpg

Petun mahavaivat jatkuu... eilisen se oli normaali. Ja taas aamulla se tahtoi klo 6 ulos. Sitten käytin sen 11 maissa metsälenkillä, taas klo 15 sillä oli hätä... en tajua mistä tämä johtuu. Maha ei ole löysällä vaan p****a on ihan normaalia. Marko sitten kehitteli idean että josko sillä matoja. Minä sitten ajoin heti apteekkiin ja hain kaikille matokuurit ja annoin ne saman tien. Vedin oikein paniikin kun luin netistä
jonku artikkelin jossa sanottiin että raa'assa lihassa on madon esiasteita ja koira pitäisi madottaa useammin jos se saa raakaa lihaa. nooh, nyt on matokuurit annettu, katsotaan onko vaikutusta.