Tänään oltiin Miian ja Armin kanssa Tupoksella jälleen pentukurssilla. (Anne oli koirineen näyttelemässä Lappeenrannassa) Vähiin käy ennen kuin loppuu, toisiksi viimeinen kerta.
Olipas kivat treenit jälleen! Alkuun otettiin erilaisia temppuja kuten pujottelua haarojen välistä, hyppyjä jalan yli, ja seisomista kahdella jalalla. Sitten otettiin erilaisia kohtaamisia ja pujotteluita sellaisten oranssien tötteröiden ympärillä sekä luoksetuloja. Ihmeen hyvin Tito jaksoi keskittyä vaikka ihan vieressä molemmin puolin oli koirat.
Lopuksi tutustuimme agilityesteisiin. Vuorossa tällä kertaa putki, pussi ja A-este. Putki ja pussi eivät tuottaneet Titolle mitään ongelmaa, mutta A-este olikin sitten haastavampi :) Titoa ei pelottanut vaan se raasu yritti parhaansa mukaan, mutta takajalat eivät vaan osuneet niille rimoille, että se olisi päässyt kiipeämään.
Jossain vaiheessa se makasi koko kropallaan A-estettä vasten, takajalat maassa, ja etujalat melkein harjalla :) Kaksi kertaa me kuitenkin A-este mentiin, kun Minna vähän tuuppasi takajalkoja alkuun, niin sitten loppu olikin helppoa :)
Lopuksi kokeiltiin vielä rengasta. Armi oli ihan haka Agilityssä, se syttyi heti nähdessään agilityesteet. Putkeen mennessä se oikein huusi ! Miia ja Armi ei muuta kuin jatkamaan agility harrastusta :)
Paljon ehdittiin taas yhdellä kertaa tehdä, mutta siitä huolimatta tuntui että olimme hallissa korkeintaan viisitoista minuuttia. Kiitos Minna jälleen kivoista treeneistä!