Eilen ja tänään oli ihan kivasti pakkasta, aamulla taisi olla -18 mittarissa !
Onneksi ei tuullut. Olen kyllä ikikiitollinen että löydettiin tää talo tälläiseltä paikalta !
Tänäänkin illalla vedettiin Titon ja Akun kanssa pitkät lenkit metsässä, molemmat juoksivat irti.
Varsinkin jos 21 maissa iltasella lähtee, ei ole pelkoa että keneenkään törmäis. Aamulla myös on rauhallista, saa ihan kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa lenkkeillä tuossa lähimetsässä!
Petun kanssa käytiin illan -12 asteen pakkasesta huolimatta potkuttelemassa sellainen 3-4 km lenkki.
Olivat laittaneet hiekkaa pyörätielle, ja potkuri meinas tökkiä jatkuvasti. En ole ennen tuolla kaupungin suunnalla käynytkään potkuttelemassa, enkä toista kertaa mene.
Olen suunnittelemassa Petulle ja Akulle uutta ruokavaliota. Kuulin tästä ruokavaliosta ystävältäni Davelta, joka on jo yli vuoden syöttänyt tätä bullmastiffilleen Samille. On "luonnonmukainen" ruokavalio, mutta ei mitään barfia. Tämä nainen joka tämän ruokavalion on kehittänyt, on syöttänyt sitä koirilleen yli 30 vuoden ajan, ja koirien elinikä on selkeästi tullut pidemmäksi. Ruokavalio on aika helppo, perusjuttuja kuten yrjölän puuron tyyppistä mössöä, lihaa, kananmunia, raejuustoa etc. ja sitten lisänä muutamia aineita joita en ole käyttänyt kuten melassia, oluthiivaa, luujauhoa, vehnänalkioita etc.mutta kaikki ovat saatavilla suht helposti, niiden annosteluun on tarkat ohjeet joten aion kokeilla!
Kyselin Davelta kaikenlaista tästä ruokavaliosta, tänään sain siltä viestin että on tilannut mulle lahjaksi tämän naisen kirjan joka on tämän ruokavalion kehittänyt ! kiitos Dee !!!
Titolle en uskalla tätä pelkästään syöttää, ettei nyt vaan lähde mikään paikka vääntymään.
Ihanaa, perjantaina lähden shoppaamaan Riikka.T:n ja PiaB:n kanssa Pietarsaareen ja Kokkolaan.
Oikea "mini" talviloma :)