Eilen oltiin BH-kurssilla. Tällä kertaa oli kaupunkiosuuden harjoitellu Tupoksen ABC:llä.
Olen tyytyväinen Petun suoritukseen. Ensin harjoiteltiin henkilöryhmää se meni hyvin. Sitten jätettiin koira kiinni tolppaan ja itse mentiin piiloon. Häiriökoira meni pariin otteeseen läheltä ohi. (oli kouluttajan oma suursnautseri). Petu TIETENKIN kusi ensin siihen tolppaan, sitten yritti kiskoa mun perään, mutta sitten asettui rauhallisesti istumaan. Ei reagoinut häiriökoiraan. Sitten mentiin "kaupunkikävely" lenkki joka meni myös ok, Petua ei häirinnyt vastaan tulevat koirat tai kävelijät.
Lopuksi vielä tokoteltiin ABC:n pihalla. Petu oli ihmeen virkeällä tuulella ja jaksoi keskittyä hyvin häiriöistä huolimatta. Huoltsikan pihalla kun meni autoa ja ihmistä edestakaisin koko ajan. Lisäksi ilma oli KAMALA, tosi kova tuuli.
Tänään sitten lenkkeiltiin entisissä lenkkimaastoissa Palonkylän metsässä. Takatalvi jatkuu, lunta on tullut koko ajan lisää. Uskomattoman valoisaa oli vielä 8:n jälkeen illalla :)
Pelloilla Tito ja Petu painoivat niin että heikompia hirvitti. Aksa piti käskyttää lähelle, ettei jää poikiensa jalkoihin :) Välillä Akukin intoutui vähän leikkimään, mutta pelkään että ne juoksee Aksaan pahki ja Aksa loukkaa itsensä :(
tässäpä muutama otos iltalenkiltä...
1451020.jpg
edes kamera ei pysynyt näiden herrojen perässä...
1451018.jpg
Petu jää kohta painissa toiseksi ...
1451019.jpg

1451017.jpg
Petu malttoi vähän poseeratakkin... ei uskois että huhtikuuta eletään;)