Eilen oli pentukurssin vimppa kerta :( halli muistutti enemmän uima-allasta kuin koiraharrastushallia.
Maa oli sulanu niin nopeaa että vettä oli kertynyt hallin pohjalle, Minna yritti sitä koulutuksen yhteydessä kauhoa ämpäriin :)
Oltiin Annen kanssa kaksistaan, Miia ei päässy Armin kanssa tällä kertaa mukaan.
Alkuun otettiin erilaisia venytyksiä ja opeteltiin hieromaan koiria. Sitten aloitettiin tokottelu, ILMAN REMMIÄ siellä hallissa seurautettiin koiria sikin sokin. Ei olisi ikinä uskonut eka kerralla että Titoa voisi siellä irti päästää :) Sitten otettiin paikallaoloa istuen, siten että pyörittiin ympäri, hypittiin ja vaihdettiin treenikaverin kanssa paikkaa toisen koiran eteen. Ihmeen hyvin Tito malttoi pysyä paikallaan. Sitten otettiin luoksetuloja koira kerrallaan siten että muut oli käskytettynä paikalleen.
Lopuksi testattiin uutta lajia, crossitokoilua: Minna teki meille pienen radan jossa tehtiin erilaisia tokotemppuja. Ei annettu märän pohjan häiritä, koira ja vaatteet kurassa lähdettiin hyvillä (ja vähän haikein) mielin kotimatkalle.
Tänään olisi ollut BH-treenit. Annen Nette sai mahataudin, ja Anne ei olisi päässyt mukaan. Ja kun pohja oli eilen mitä oli, päätettiin porukassa että jätettiin treenit väliin. Ei ole hääviä makuuttaa koiraa sellaisessa märässä rapakossa. Sovittiin että tokotellaan kuitenkin porukalla myöhemmin tällä viikolla.
Mulla on hoidossa isän koira Iita. Isällä ja Äidillä sattui molemmille yhtä aikaa työreissut, niin lupauduin Iitaa hoitamaan. Kävin siis iltasella kaksi eri lenkkiä, eka satsissa Tito ja Iita ja tokassa Petu ja Aku. Olin tyytyväinen Titon käytökseen Iitan kanssa, meni keskustassa autojen seassa kuin isot pojat :) Välillä olisi kamalasti tehnyt mieli vähän Iitan kanssa leikkiä.
Viime viikolla törsäsin rahoja urakalla näyttelyilmoihin... nyt on sitten KOLMENA viikonloppuna peräkkäin näyttely. Kun ei ollu vara valita, ja halusin Titolle pari pentunäyttely kokemusta, niin suunnataan sitten ensin kohti Kuusamoa. Iskä lähtee mukaan. Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen. Seuraavana viikonloppuna Vaasaan Titon ja Petun kanssa ja siitä seuraava viikonloppu Posio kutsuu Gunnel Holmin tuomaroimana. Pitkään mietin jaksanko tuonne raahautua, kun Gunnelin arvostelut EVVK, mutta sitten ajattelin että hankitaan kokemusta jos ei muuta :) Ilmoitin Aksan myös mukaan, haettiin Gunnelilta 4 vuotta sitten EH, katsotaan josko maku olisi muuttunut. Titon veli Kassu tulee myös Posiolle, kivaa nähdä velipoikaa :)
Viivamaalaus taiteilija Minna laittoi viestiä. Minnasta tehdään juttu Turun Sanomiin, ja se kysyi saako laittaa siihen juttuun mun koirien viivamaalauksista kuvat. TOTTA KAI annoin luvan, 24.4.08 julkaistaan se juttu Turun sanomissa :) Jospa Minna saisi paljon uusia tilauksia kun näkevät meidän poikien komeaakin komeammat taulut :)
Punnasin illalla Titon, jätkä on 7 kk ja painaa 44 kg. Vielä on tullut painoa lähes kilo/per viikko, eiköhän se kohta ala hidastua. Laiha se on kun mikä, mutta parempi niin kuin lihava. Nyt nukkumaan,aamusella ensin omien koirien kanssa metsälenkit, sitten työmatkan varrella Iitan luo ja sen kanssa aamulenkki.
Töiden jälkeen sama kuvio toisin päin, *HUOH*.