Tänään on satanut lunta ja tuullut koko päivän... uskomattoman paljon on jo lunta maassa.
Ainoa positiivinen seikka on se, että oli metsässäkin valoisaa, eikä ollut liukasta !
Tuossa iltasella kävi sähkötkin poissa noin 10 minuutin ajan, kerkesin jo moneen kertaan miettiä että mitä sitten jos sähköjä ei tulekkaan ja katkos kestää TUNTEJA?
Minnan kanssa soiteltiin huomisista treeneistä, ja Tupoksella oli myös sähköt poissa, olivat olleet jo pidempään kuin meillä. Kuinkahan laaja tää katkos on ollut ?
Käytiin koirien kanssa taas pyöräteitä pitkin mettalanmäen lenkki, tuolla Tito Tiihisella riittää energiaa muille jakaa. Se varmaan kaipais remuseuraa että saisi suurimman energian purettua...Armi ja Ego, are you ready? Ja koirakohtaamistreeniä tarvis urakalla, se kiskoo ja räksyttää ku pystykorva kun vastaan tulee toinen "äänekäs koira". *HUOH* ja häpeä.
Täytyy kehaista että ennen lenkkiä koirilla oli manikyyrit, leikkasin kaikkien kynnet. Kerrankin sain nirhittyä niitä Aksan tuplapaksuja kynsiä aika lyhyeksi. Leikkaamiseen meni tosi paljon aikaa, "palkkioksi" hieroin aksaa jonkin aikaa :) Lanneosa on aikamoisessa jumissa, pitää nyt muutamana päivänä sitä yrittää pehmitellä, meillä on nimittäin ensi maanantaina oikea koirahieronta aika. Tänne Raaheen on muuttanut muualta uusi hieroja, ja kokeillaan sitä ekaa kertaa. Jospa se sitten siellä aukeas tuo selkä/lanne kunnolla.Vähemmästäkin riekkumisesta Titon kanssa menee jumiin :(
Onneksi saamme kohta oman "hovihierojan" ja paljon ilmaisia harjottelukertoja, terkkusia Pialle :)
Illalla lenkin jälkeen olin oikein ahkera, kokkailin huomista varten ison kattilan lohikeittoa valmiiksi.Tarkoitus oli tehdä se vasta huomenna, mutta kun treeniaikatauluun tuli muutoksia, totesin ettei aika riitä huomenna kokkailuun. Löysin ohjeen täältä.
Oikeaa voita ei sattunut olemaan, mutta pistin voileipämargariinia sen tilalle, ja kermakin oli jotain kevytversiota :( Lohen ostin pakastealtaasta valmiina kuutioina. Mutta eiköhän se keitto alas mene :)
Huomenna on kaupunkitreenit Tuppi ABC:llä ja sen päälle tokotellaan vielä hallilla. Toivottavasti takatalvi taipuu kevääksi huomenna :)