Pitikin mollata meidän Petu Petuniaa ennen näyttelyä... se näytti mulle närhen munat ollen PU1 & CACIB & ROP ;) Katsoi mua kyllä kehään jälkeen sillä ilmeellä että siitäs sait :)
Ilmoitettuja bullmastiffeja oli 18 kpl, muutama oli poissa ainakin 2 venäläistä urosta ja 1 narttu. Ehdin jo moneen kertaan kirota ennen kehää että tulikin Petu ilmoitettua, ettei meillä ole MITÄÄN jakoa. Eli ROP-sija tuli kyllä ihan puun takaa. PU2 ja sert meni Johannan Hagridille, onnittelut vielä kerran ! Kolme urosta sai erin. ja mikä HIENOINTA Pian Ronja Rompula oli VSP. Pia oli saanu laihdutettua Ronjan upeaan kisakuntoon, ONNEA PIA JA RONJA! Tuomari oli Marija Kavcic Sloveniasta. Tässä Petun arvostelu:
"3 years old. Broad scull. Short broad muzzle, too meaty lips. Excellent eyes. Well carried ears. Broad front. Well balanced movement. Good tail carriage."
1505918.jpg
tässä me yritetään poseerata

1505927.jpg
Petu liikkeessä

Titolla meni nyt hienosti, ja se piti ylimääräiset mölyt mahassa. Ei seisonut ehkä niin hyvin kun olisin toivonut, koska tuomari kosketteli sitä vähän väliä, niin se ei malttanut keskittyä.
Mutta tulokset ROP-PENTU! Pennut oli siirretty eri tuomarille, joten Titon tuomari oli Leni Finne.
Titon kehä oli aiemmin, eli oltiin paikalla 10.30 maissa. Petun kehä oli myöhässä niin päästiin lähtemään kotiin vasta 16 maissa vaikka ei edes jääty ryhmiin. Hienosti molemmat jaksoivat olla vaikka ulkona oli kevään lämpimin päivä ja 6 tuntia siellä pyörittiin. Tuli ostettua Titolle uusi panta ja pari uutta remmiä.
Aksan pojat ostivat itselleen ja iskälle lelut ja luut tuliaisiksi :)
1505928.jpg
Tito kehässä
Kiitokset Janikalle joka piteli poikia ja otti minun kameralla kuvia. Samoin kiitokset Sirkalle koirien pitämisestä näyttelypaikalla! Näyttelytoimikunnalle voisi vielä sanoa suuren kiitoksen upeasta tilavasta näyttelypaikasta. Myös palkinnot olivat kivat, ei niitä perinteisiä pyttyjä, vaan sellaisia hopeanvärisia lautasia samettirasiassa.
1505941.jpg
Sirkka ja Petu kehän reunalla kun itse olen kehässä Titon kanssa