Minen voi uskoa että huomenna on TAAS jo torstai :(
Mitä uutta tällä viikolla ? Viikonloppuna huomasin että koirani pärskii ja aivastelee ja nenästä vuotaa vettä.
Hetken tilannetta seurattuani tajusin että voi v**** jok ikinen koira on saanut nenäpunkkitartunnan !!!
Tajusin hetken päästä keltä se tartunta on tullut, ja ei kun soittelemaan niille jotka ovat ko. koiran kanssa olleet tekemisissä. Kävi ilmi, että lähes kaikki jo maaliskuussa Pian luona bullmastiff treffeneillä olleet ovat saaneet tartunnan. Lisäksi ko. koira on ollut tekemisissä useamman bullmastiffin kanssa ja tauti on levinnyt useampaan bullmastiffiin aina Helsinkiin saakka :(
Jos näin on, että Petu ja Tito ja Ronja ovat saaneet tartunnan jo siellä treffeneillä, niin olimme Kuusamon ja Vaasan näyttelyssä tietämättä tästä taudista. NICE! Tosin koirani eivät siellä haistelleet toisia koiria. Ilmeisesti oireet tulevat esiin selvemmin vasta kun punkkikanta kasvaa nenussa tarpeeksi suureksi. Oireet ovat kyllä niin selvät, jatkuvaa pärskimistä varsinkin ulosmennessä, lisäksi Petulla oli ns. "reverse sneezingiä".
Kaiken huipuksi sunnuntai iltana huomasin että Aksan eturauhasesta vuotaa verta. Huonosti nukutun yön jälkeen soitin ma aamuna Akuuttiin. 40 minuutin yrittelyn jälkeen sain Anitan puhelimen päähän, ja selostin kaikki murheet. Mulla meinasi luuri pudota kädestä kun Anita läväytti että miten olisi Soppelan Esalle aika tänään klo 16. En olisi ikinä uskonut että saan noin nopeasti ajan, ja vielä "ilta-ajan"  ja Soppelalle. Mullehan sopi erinomaisesti :)
Sain Akuutista kaikille koirille lääkkeet nenäpunkkiin matkaan (tabletteina) ja Aksan eturauhasen todettiin lievästi laajenneen, siis "vanhojen miesten ongelmia" ;) Mutta kun muita oireita ei ole, en antanut laittaa tässä vaiheessa hormonipistosta. Ajattelin kokeilla tälläkin kertaa luontaistuotteiden voimaa ;) Lisäksi Aksa on ontunut koipeaan viikon, ja kuten arvelinkin sama juttu ku Petulla, siis tassuun on ilmeisesti mennyt ruusunmarjapuskan piikki. (siis pe****e ne lähtee kohta tuosta pihalta ja LUJAA). Ikävä vaiva, ja kun piikkiä ei saa poistettua kun on sama ku etsis neulaa heinäsuovasta. Saa nähdä milloin on Titon vuoro :(

Täytyy hehkuttaa että mulle tulee uusi kamera. Myin entisen kameran HAIKEIN MIELIN Kristiinalle,
ja olen tilannut uuden kameran. Päätin vaihtaa merkkiä, minusta tulee Nikon fani :) Tää on sellainen osittain ammattikäyttöön tarkoitettu kamera, jonka hintalappukin oli kiitettävän suuruinen. Katsotaanpas kuinka ammattimaisia kuvia sillä saan otettua :) Sille ei voi mittään ku nälkä kasvaa syödessä ja aina vaan uudempaa ja parempaa on hinku saada. Niin ja Tiina - pidä hyvää huolta miun rakkaasta Canonista :)

Pihatalkoita on pidetty kahtena iltana. Piha on lähes haravoitu, ja yksi peräkärryllinen puutarhajätettä odottaa viejää. Aidan teko on nyt suunnitteilla tosissaan, eilen soitin ja tilailin 2.5 metriä korkeita aitatolppia :) Eilen lenkkeilyn oli Raahen koirakerhon hallituksen kokous. Reippaasti saatiin asiat käsiteltyä reilussa tunnissa.

Tänään lenkin jälkeen treenasin Petulla bh-liikkeitä. Olipas kiva lenkki sää, välillä satoi LUNTA. Ai hitto että Petu oli UNELMA, oikeasti se teki liikkeet hyvin ! Ehkä vaikutusta oli sillä että tito ja aksa oli kattomassa, se pisti parastaan ! ;) Ei meinannut tulla autolle, löi jarrut päälle, ja olisi halunnut treenata lisää ;) Ainoa mitä en ottanut on paikallaolo. Titolla treenailin vähän näyttelyä. Mie en käsitä miksei se YHTÄÄN tykkää että sitä asettelee. Se on sitä mieltä että mie kuule osaan seistä itsekkin hienosti :)
Ei ollut vielä Lapinlahden aikatauluja netissä. Samana viikonloppuna on Oulaisten "lähinäyttely" yllättäen Eerola olikin muuttunut Jari Laaksoksi. Toivotaan että Heta nappaa sertin :)