Kaikki mun uudet hankinnat osuivat samalle päivälle :)
Aamulla olin työreissulla Oulussa, ja tulomatkalla poikkesin kärkkäiseltä ostamaan tulevaan kameraan uuden objektiivin sisäkuvausta varten. Duunista päästyäni mulle oli tullut 3 pakettia :) Olo oli melkein ku jouluna :) Yhdessä paketissa oli uusi Nikonin kamera ja siihen objektiivi :) Seuraavassa eri paikasta tilattu kameralaukku ja muistikortti. Kolmannessa paketissa oli koirille kahdet valjaat, jotka istuivat kuin olisi niitä varten teetetty !!! Toiset ovat "perusvaljaat" (nahkaa) ja toiset ihan "treenisellaiset" eli nahkaiset gappayn valjaat.
Ei muuta kuin akut latinkiin, ja perusasetukset kameraan ja sitten kuvailin vähän pihalla ja kamera oli myös lenkillä matkassa. Tuossa on säätöjä niin pirusti, että kuvaaminen ei tässä vaiheessa vielä oikein ole hanskassa :) mutta harjoitus tekee mestarin :)
Muuten iloista päivää varjosti vähän se, että sain Kiralta viestin että Kiran nuori bulldoggi Lissu oli jouduttu nukuttamaan. Lissulla oli sydämessä ongelmaa (synnynnäinen) ja kunto romahti eikä lääkitys enää auttanut. Kiran Rollon poismenosta ei ole kuukauttakaan, toivottavasti tämä oli viimeinen suru vähään aikaan :( suuri osaanotto ja voimia Kira & perhe !
Tässäpä muutama harjoittelun tulos tältä päivältä...
1575554.jpg
Tito malttaa hetken seistä paikallaankin
1575555.jpg
Tito 9 kk (taas niiiiiiin puhdas että :))
1575557.jpg
Petu järsii keppiä

1575558.jpg
Aksa kotipihalla (voisi valita taustan paremmin --> auto takana)