Tänään meidän piti kuvata Jossun kanssa poikia, juuri kun kello läheni sopimaamme aikaa alkoi sataa taivaan täydeltä. se sitten kuvauksesta :( Kaisankin oli määrä tulla Niilon kanssa, ja Kaisa raukka päivysteli koko päivän ja illan kotona että mennäänkö vaiko ei...
Illalla kävimme taas päästämässä Petun ja Titon kanssa ylimääräiset energiat pellolle. Sateen jälkeen oli oikein kostea ja tukahduttava ilma, ja sääskiä --- > niitä oli niin SAIRAASTI ettei mitään rajaa !
Sää ei poikien tahtia hidastanut, pojat painatti sellaista vauhtia ettei onneksi sääsketkään pysyneet menossa mukana... (valitettavasti ne kiersi sitten mun ympärillä)
1688169.jpg
pieni Tito Hiirinen elementissään

1688164.jpg
juostaan kilpaa

1688165.jpg
meno alkaa pikkaisen jo hyytyä...

1688166.jpg
...puuuh ei tätä jaksa kukkaan (tähän tarvittiin jotain 30 minuuttia täyttä
laukkaa ja riekkumista)

Aku alkaa onneksi toipumaan. Jaksaa olla jo touhuissa mukana, ja itse haluaa lähteä ulos. Oikeastaan tänään on ollut päivä jolloin olen alkanut tunnistamaan siitä oman iloisen itsensä.  Ollaan ulkoiltu  pääosin omalla pihalla, pieniä metsälenkkejä ollaan tehty "omassa metsässä". Aksa on saanut eilen ja tänään
toimia grillimestarina kun marko on grillannut ja aksa osaa sen homman :)
1688180.jpg
tämä on otettu tänään tuossa meitin omassa metsässä, kuten kuvasta
huomaa pilke on palannut silmään! viikon se sairastikin!

3 päivää kun jaksais painaa duunia, sitten oliskin edessä tukholman reissu Torstaina. Kivaa nähdä Saijaa, Hannaa ja Kukkaa ja montaa montaa muuta tuttua !