Viikot vierähtää noppeesti, tahti sais hiljentyä ku meikkis on lomalla :)
Siitä allaskeikasta tuli sellainen tauti, että jouduin olemaan saikulla maanantain ja tiistain. Ja vieläkään tauti ei ole parantunut ... KELE!
Keskiviikkona oltiin Katilla hierotteilla Aksan kanssa. Aksa nautti hieronnasta täysin siemauksin :)
Kortisoni oli tehnyt tehtävänsä (kokonaiset 6 pvää) selkäranka oli tullut esiin yhdestä kohtaa, ja lihakset surkastuneet :( Huvikseni otin myös Titon hierotteille, se olikin aikamoinen haaste. Herra potki ja sätki minkä kerkesi, mutta välillä jopa rentoutui hetkittäin. Mitään suurempaa vikaa ei ollut, selän lihakset silläkin jumissa lisäksi yksi varvas. Aksa oli ihan KADE, ja ei tykännyt sitten ollenkaan että tuota idioottia hierotaan.
Useampaan otteeseen se meni makaamaan Titon viereen ja alkoi kelliä selällään. Kun yritin käskeä sitä kauemmaksi, niin eiköhän se alkanut komentamaan haukulla niin että Tito oli heti pystyssä. Nooh, molemmat saatiin jollakin lailla hierottua, ja kolme tuntia siihen meni :) Kiitos taas Katille.
Torstaina oltiin Tito the elohiiren kanssa näyttelytreeneissä. Energiaa riitti sinkoilla taas joka suuntaan, mutta kyllä se ihmeesti jaksoi keskittyä esiintymiseenkin.
Parina iltana käytiin taas lenkkeilemässä metsässä ja mökillä, jotta Tito sai päästää enimmät höyryt ulos, muuten on tehty remmilenkkiä tässä lähimaastossa.
Laitan tähän muutaman kuvan viime viikolta möksäreissuilta, joita en aiemmin ole ehtinyt editoida...
1728666.jpg
Tito 10 kuukautta
1728669.jpg
edelleen 10 kk :)

1728678.jpg
Tito ja Marko rantakallioilla