Tänään käytiin Akun ja Petun kanssa rannassa merkkailemassa uusia reviirejä :) Tavattiin hemaiseva labbis tyttönen, johon Aksa tietty ihastui :)
Rannasta mentiin porukoille koska meidän isä ei ollut sitten pystynyt hillitsemään autokuumettaan yhtään pidempään, vaan oli ajanut aamulla Ouluun vaihtamaan auton. Soitteli mulle Oulusta (ja kertoi olevansa "asioilla" ja kysyi voinko käyttää Iitan pissalenkillä). Aikani tivattua selvisi että auto on vaihdettu, mutta merkkiä ei voitu kertoa. Nooh piti painella rantalenkin katsomaan millainen menopeli siellä on pihassa...
Pääsin pihaan, ja takakontti oli auki ja yritin varovasti kysyä merkkiä kun en autoa tunnistanut, yritti vielä kusettaa siinä että se on lada niva :)
Netistä löysin kuvan vastaavasta autosta, eli tälläinen (just sama värikin) Subarun neliveto "citymaasturi" siellä komeili pihassa. Nyt pääsee metsästysreissuilla vähän huonommillekkin metsäteille :) On automaattivaihteinen, niin meikkis ei taida uskalla lainata näyttelyreissulle... tai ainakin pitää ensin vähän harjoitella.
1853246.jpg

juup kotiin päästyäni sitten käytiin Titon kanssa metsälenkki. Ja tuosta otsikosta mainitsemastani kortisonihuurusta... kun pääsin kotiin Titon kanssa Aksalla oli niin NÄLKÄ ettei meinannut nahoissa pysyä. Siis koira joka normaalisti ei hotki ruokaansa, päin vastoin nirsoilee ja jättää ruokansa.
Meillä on ruokatynnyrit "entivanhaisessa" kylmähuoneessa joka ei ole toiminnassa (ja jota en anna ikinä purkaa pois just tän koiranruoka ja muun töryn säilytyksen takia) Aksa seisoi kylmähuoneen oven takana ja RAAPI OVEA TASSULLAAN. Välillä se juoksi mun luo, haukahti vaativasti pari kertaa ja juoksi takaisin kylmähuoneen ovelle ja alkoi raapia sitä tassulla :) :) :) ihan oikeasti mulla oli naurussa pitelemistä, kaikkea se kortisoni teettää :( tosin annostus on sillä jo minimissään eli 1/2 aamulla ja 1/2 illalla.
Että tälläistä tänään....