Saarijärven reissu on nyt takana. Kiva reissu vaikka menestystä ei nyt tullutkaan.
Pe iltana syötiin hyvin ja raskaasti seisovasta pöydästä. Käytiin pieni lenkki Petun ja Titon ja Missyn kanssa sateesta huolimatta. Petu oli ihastuksissaan siskoonsa, selkään olisi kiivennyt jos olisin päästänyt. Missy selvästi tykkäsi Petusta, mutta Tito oli niin iso ja tunkeileva että sille Missy varmuudeksi ärähti että pysypäs jätkä kauempana.
Jo ennakkoon olin tuskaillut että miten ihmeessä saan Aksan syömään että saan annettua sille lääkkeet.
Tiesin entuudesta että se on huono syömään reissussa. Illalla sain syötettyä sille PULLAN, siihen oli tyytyminen. (olin paistanut mukaan pakastepizzaa, se ei herralle kelvannut). Nooh, yöllä sitten heräsin siihen että Aku oksentaa. Pullan palat ja kiva läjä limaa ja lääkkeet. voi h*****. Loppuyö oli pilalla, säpsähdin joka liikkuun että Aku ei saa jotain kohtausta tai ala oksentaa uudelleen. Heräsin jo ennen kellon soittoa, ja Aksa oli pirteä aamulla. Kävimme ulkoilemassa. Pöllin aamiaiselta kananmunan ja pari siivua juustoa ja makkaraa, niiden voimalla kuivamuonaakin meni mukava annos alas. Lähdimme näyttelyyn Titon kanssa, Aksa jäi mökkiin. En antanut sille lääkkeitä ruoan kanssa, vaan järkeilin että annan ruoan ensin sulaa hetken. Annoin lääkkeet vasta näyttelyn jälkeen, ja ne pysyivät kotimatkan sisällä, jeeee !
1808501.jpg
Aku ja Petu hotellihuoneen sohvalla

Itse näyttely oli lähinnä koominen. Tito sai ekan H:n erien ja sertien perään.Siis ihan ihme täti se Rva Kärdi, mittas kaikki ja mitta oli vissiin pikkaisen vinksallaan. Kaikki oli alamittaisia, kaksi h:ta tuli kaikki muut sai t:n. Titon se sai sentään mitattua sentin yli alarajan 64 cm. Just satuin Titon lauantaina mittaamaan ja se on lähempänä 68 cm. - että näin. Tällä mittapuulla meitin aksa olisi mitattu alamittaiseksi ja olisi saanut ekan t:nsä on useamman sentin titoa pienempi, Petusta puhumattakaan. Hienoa että koiria mitataan, mutta olis vielä hienompaa jos mitat olisi edes vähän sinnepäin.
Lisäksi mikä mua ÄRSYTTI suunnattomasti oli se, että se kaivo arvostelun aikana kameran esiin ja otti Titosta kuvia. En nähny että olis ottanu muista bullmastiffeista. EI kysyny lupaa, ja mietin että mihin tarkoitukseen se kuvat otti?!
Näyttelyn jälkeen mentiin vielä meidän mökille. Otin muutaman kuvan Missystä ja sitten Aksa sai tavata Akin ja Satun. Satu oli kyykyssä maassa ja pitkän aikaa helliteli Aksaa ja jutteli sille.
Lähdettiin kotimatkalle, Pyhäjoelta vielä koukattiin pizzat matkaan ja kotiin syömään. Aksa oli virkeenä kerjäämässä pizzaa. Annoin sille jonkin verran reunoja. Mentiin sitten päikkäreille, Aksa ei olisi tahtonut malttaa nukkua, sitä olisi pitänyt rapsuttaa koko ajan. Viimein se asettui nukkumaan. Varmaan puolen tunnin päästä heräsin siihen että Aku oksentaa TAAS. Nyt oli sitten taas tulleet pizzan palat ulos kera ison limalammikon. YÖK! Sen jälkeen Aksa oli ihmeellisen virkeä, ekaa kertaa sitten kesäkuun puolen välin musta alkoi tuntua että vanha Aksa on palannut kotiin :)
Se tahtoi itse ulos kun Petu ja Tito meni tarhaan etc. Laitoin sitten alkuillasta viestin Satulle ja kiitin mukavasta seurasta ja varmistelin että ovat päässeet kotia. Laitoin huumorilla vielä viestiin että
"kiitos terapiasta, Aku on nyt tosi pirteä" :) Sieltä tuli vastaus: "kiva kuulla Akun paremmasta voinnista. (mulla on kyllä parantavat kädet, olen joskus hoitanut sukulaisia)."
En nyt tiedä mikä tän sai aikaan, parantavat kädet vaiko joku muu, Aksa oli koko illan tosi pirteä. Käytiin porukoiden pihalla, ja otin sen kanssa kolme kertaa noudonkin Iitan lelulla, ja se oli ihan täpinöissään!
MUTTA tila on vaihdellut viime aikoina sen verran tiuhaan, etten uskalla iloita muuta kuin tästä yhdestä päivästä, jolloin meillä asusteli entinen Aksa :)
Markon mielestä Aksa on "lopun edellä" kun on yht äkkiä virkistynyt näin paljon.
toivotaan että sama edistyminen jatkuu. Tässä vielä kuva tulomatkalta, jossa Petu nukkuu Aksan päällä, vaikka tilaa olisi ollut riittämiin.
1808440.jpg
Aksa ja Petu nukkuu sikeästi tulomatkalla

ja seuraavassa vielä muutama kuva Petu Petterin kauniista siskosta Missistä.
1808444.jpg
Missi 3 v.

1808446.jpg
Missi seisoo