Messarin aikataulut olivat netissä, bullmastiffeja ilmoitettu kokonaiset 42 kappaletta.
Siitä intoutuneena kannoin sisälle kankaisen näyttelyhäkin, jotta saisin Titon totutettua häkkiin ennen messaria. Tito meni reippaasti häkkiin ja istuskeli siellä jonkin aikaa, kehuin sitä. Se riittää meille eka päivälle. Mutta Petu Petteri, se oli ihan elementissään kun vanha iskän häkki on tuotu sisälle :) Se omi häkin heti, ja lenkiltä tultuamme se petasi sen huolellisesti ja nukkui siinä pitkät tovit. Syötyään se kömpi sinne yöunille :)
Tänään saimme aitaukseen hienot uudet valot. Iskä kävi tekemässä sähkötyöt. Valo on sellainen että alaosassa on hämäräkytkin jonka ledit syttyvät palamaan aina kun on hämärää / pimeää. Yläosassa on iso valo joka toimii liiketunnistimella. Se valaisi aika hyvin puolet aitauksesta. Iskä laittoi samalla pistorasian seinään, joten saan laitettua jouluvalot aitaukseen myös :)
Lenkkeilimme tänään tekun takana metsässä. Hyvin näki kahden ihmisen ja otsalampun voimin. Sillä aikaa meille oli tullut kylään Markon unkarilainen työkaveri. Sellainen isokokoinen mies. Ajattelin että saa nähdä minkä show:n koirat järjestää, mutta yllätyin iloisesti kun kumpikin käyttäytyi tosi fiksusti! Kun vieras on entuudestaan meillä, se on ihan eri asia kuin että se tulee ovesta :)
Petu lähinnä haisteli sukkia ja Tito yritti pari kertaa syliin, muuten käyttäytyivät siivosti.
Jotta arkinen aherrus työpaikalla ei tuntuisi liian ykstoikkoiselta, teemme aina välillä erinäisiä kimppatilauksia. Tällä kertaa tänään saapui oriolan tilaus. Mun piti raahata kamat pahvilaatikolla kotio, voi hyvää päivää että ihminen voi olla koukussa tilailuun / shoppailuun.  Tuli tilattua mm. koirille lohiöljyä, ja nokkoskalkkitabletteja ja korvanpuhdistusainetta. Itselle tilasin kaksi kallista kasvovoidetta ROC- sarjasta sekä AVENE - sarjasta. Yksikin olisi riittänyt, mutta kun ajattelin että jos jostain syystä toista ei tule, niin tilaan varmuudeksi molemmat, ja tietty molemmat sitten tulikin.  Lisäksi tuli tilailtua kaiken maailman rakkolaastaria etc. muutama joululahjakin tuli hankittua. Kun maksun aika koittaa, ei naurata ei.
Tilasin viime viikolla Titolle uudet nahkavaljaat nettikaupasta. Tänään tuli tieto, että tavara oli loppunut ja ensi viikolla saavat lisää.