Jospa muutamalla sanalla taas päivittelisi menneiden päivien tapahtumia. Jotka eivät yllättäen ole mitään maatakaatavan mullistavia.
Sunnuntaina käytiin Titon kanssa kimppalenkki, mukana oli 5 muuta koiraa. Titolla oli käytöstavat päässeet pahasti unohtumaan. Se olisi halunnut leikkiä kaikkien kanssa, ja olisi halunnut johtaa letkaa, elikkäs kuuloaisti katosi kun en päästänyt sitä leikkimään, enkä myöskään rynnimään muiden tykö / eteen.
Tehtiin tunteroisen lenkki, ja puolet ajasta meni TAISTELLESSA Titon kanssa kumpi taluttaa kumpaa. Jäätiin jonkin verran toisista jälkeen koska pysähdyin aina kun Tito yritti rynniä. Puolessa välissä mun käsivoimat oli ehtyneet tyystin. Kuitenkin yht äkkiä se alkoi kuunnella, (luojan kiitos mun kädet oli siinä kunnossa etten olisi jaksanut kynää pidellä) ja loppulenkki meni suht mallikkaasti.
Marko oli sillä välin Petun kanssa mökillä, olivat paistelleet makkaraa, ja Petu sai juosta vapaana. Olivat tulomatkalla ostaneet hampurilaiset, että sain kimppalenkin kalorivajauksen tasaantumaan :)

Tiistaina lenkkeiltiin kaupungimetsässä, kiva sää vaikkakin taas oli pimeää. Keskiviikkona oltiin Titon kanssa tokossa sisätiloissa. Jälleen aluksi kuuloaisti tahtoi olla hukassa, ja se oli TÄYNNÄ virtaa, iloa ja energiaa :) Kun muut harjoittelivat tokoa, minä harjoittelin Titon kanssa siten että istuin tuolilla tekemättä mitään ja yritin saada myös Titon rauhalliseksi. Lisäksi harjoiteltiin maassa makaamista ja laitoin nenän eteen makupalan jota ei saanut ottaa ennen kuin Tito sai luvan. Otettiin me lisäksi nopeita maahanmenoja, seuraamiskuvio liikkurin ohjaamana, luoksetuloa ja hyppyä. Olin ihan tyytyväinen suorituksiin.Hyvä harjoitus taas meidän vauhtiveikolle.
Tänään olin työmatkalla Kokkolassa, meillä oli palaveri Kokkolan sairaalassa. Ilokseni palaveri loppui jo iltapäivästä, joten ehdimme vähän shoppaillakkin. Joululahjoja tuli hankittua useampia, lisäksi sain ostettua ihanat joulukortit. Ja sitten .... ****kele Jackpotin merkissä taitaa olla jokin maaginen vetovoima meikäläiseen. Pukumieheen sisään päästyäni iskin HETI silmäni aivan ihanaan vaalean harmaaseen Jack Potin villakangastakkiin... ei siinä sitten mikään auttanut olihan se ostettava. Ei siinä muuten mitään mutta ostin alkuvuodesta sieltä samalla tavalla yhdellä silmän iskulla pidemmän mallisen villakangastakin. Silloin kuitenkin kun katoin hintalappua haukoin henkeäni, enkä heti sitä ostanut. Se pistettiin mulle määräajaksi varaukseen ja pitihän se lähtiissä hakea... nyt vähä vaan vilaisin sitä hintalappua ja hymyillen maksoin takin. Nyt ei sitten ole meikäläisellä asiaa vähään aikaan Pukumieheen kun korkeintaan laput silmillä :)
Kiitos kivasta reissussa shoppailukaverille ja kuskille !
Mua vähän harmitti etten ehtinyt valokuvakurssille. Menin käymään siellä kuitenkin kurssin loppupuolella. Sen jälkeen ajelin tuomiojalle koirien kanssa metsään. Oli niin pimeää vaikka oli jonkin verran lunta maassa (ja mulla kaksi otsalamppua yhtä aikaa päässä :)) että pariin otteeseen säikähdin kun näin kaukaa pusikossa kiiluvat silmät että onkohan sillä meikäläisen koira vai susi...
Viikonlopuksi on luvassa kaikenlaista kivaa, hierontakurssia ja shoppailua Pian kanssa, tällä kertaa Oulussa :)
Loppuun taas kuva Aksa Aapelista. Tää on otettu mökillä 2.8.2008 kun grillailtiin ja saunottiin siellä.
Kuvasta näkee selvästi kallon kapenemisen, ja koko koiran kuihtumisen vaikka sitä itselleen yritti todistella silloin että kuvittelen vaan. Ja kun vertaa alla olevaan 15.7 otettuun kuvaan nyt, huomaa selkeän eron.
2076397.jpg