Aloitetaan keskiviikosta. Olin kamerakurssilla, aiheena valkotasapaino, kohina, herkkyys, yökuvaus, pitkät valotukset. Olipas taas mielenkiintoinen ja opettavainen kurssi ! Kiitos vaan Raahen kamerakerholle.
Sen jälkeen lenkkeiltiin omassa metsässä otsalamppujen voimalla, hyvin meni kun on tutut polut mitä tallaa ;)
Torstaina käytiin vaihteeksi sitten sinkkiniemessä otsalamppulenkillä. Lenkin varrella nähtiin kolmirattainen mopoauto, jolle Titon piti vähän haukahtaa, niin ihmeellisen näköinen se Titon mielestä oli :)
Perjantaina sitten käytiin Saloisissa pitkä lenkki. Tiet olivat niin kuraiset, että kotiintullessa ei auttanu muu kuin pestä molempien koirien jalat ja mahanaluset. Petu the kissa on uskomaton. Piti väkisin se raahata pesulle, ja pesulta päästyään avasi tassullaan pesuhuoneen oven ja karkasi juoksemaan pitkin kämppää liko märkänä. Kiinni saatuani kuivasin enimmät pyyhkeellä ja sitten nuoltiin tassuja urakalla...
Illalla vielä väsäsin Aksan in memoriam ilmoituksen lehteen.Voin sanoa että se oli yhtä TUSKAA. Ja taas piti pillittää ihan urakalla. Tunteita jotenkin voimisti vielä se, että näin aiemmin illalla kaupassa Aksan hierojaa.Vaikka tietoisesti vältimme puhumasta Akun asiasta, minulle tuli niin elävästi se mieleen se ilo millä Aksa meni Katin luo. Ne oli Aksan mielestä ihan tähtihetkiä! Se jotenkin sai minut entisestään herkälle mielelle. Ja sitten kun selailin vanhoja kuvia, muuta ei tarvittu....
Lauantaiaamuna pää oli kipeä edellisillan pillityksestä. Lähdimme iltapäivällä mökille sateisesta ja pilvisestä säästä huolimatta. Ensin ulkoilimme pihalla pari tuntia. Koirat juoksivat ja leikkivät sydämensä kyllyydestä. Kaikki olisi mennyt loistavasti, ellen olisi mökissä huomannut verta Titon jaloissa. Se oli onnistuneesti telonut itsensä jonnekkin, saldona kolme reikää ja yksi pitkä viiru Ilmeisesti jossain risukossa se on telminyt :( Itse Tito ei edes haavoja huomannut.
Paistoimme mökissä makkaraa, saunoimme ja keitimme torttukaffet. Koirat saivat sekä omat makkarat että tortut. Oikein rentouttava ja kiva päivä oli Titon haavaumista huolimatta.
2048089.jpg
veljekset kuin ilvekset remuaa hiekalla

2048092.jpg
ulkona kuvista tuli epätarkkoja johtuen hämäryydestä ja vesisateesta

2048090.jpg
täällä paistuu makkarat

2048091.jpg
Tito Markon kaverina makkaran paistossa

Illalla vielä taitoin mainoksia. Tuli luvattua taitto useammallekkin ihmiselle B&M-lehden joulumainokseen. Tänään sain kaksi valmiiksi, huomenna pitäisi jatkaa. Toivottavasti jää jotain idistä omaankin mainokseen.