Tänään sitten käytiin kunnolla sulattelemassa kinkkua... Aurinko pilkisteli taivaalta ja kaikki tiet olivat sellaisessa jäässä että lenkkeily ei niissä kyllä kiinnostanut... Päivällä karttoja katseltuamme päätimme mennä Vihannin läntisrantaan. Mukana meillä oli pullossa kaffet ja muffinsseja koska reitin varrella piti olla laavuja /kota. Tie oli niin huonokuntoinen, ettei sinne olisi päässyt kuin maasturilla, joten jätimme auton viimeisen talon kohdalle minne tie oli aurattu. Siitä lähdimme kävelemään "metsätietä" pitkin, ja kävelimme reilun 5 km näkemättä vilaustakaan laavusta tai kodasta, joten päätimme kääntyä takaisin... Lenkille matkaa kertyi reilusti yli 10 km ja hikikin saatiin pintaan :)
2180159.jpg
tässäpä sitä tien pätkää mitä tarvoimme reilun 5 km suuntaansa...

2180172.jpg
tässä maistellaan uudesta namikiposta eväitä eli froligia

Aikaa kului lenkkeilyyn sellaiset kaksi ja puoli tuntia, just ehdittiin kotiin ennen pimeää. Paikannettiin paikka missä käännyimme takaisin Gps:ään, ja kotona totesimme että 400 metriä olis ollut matkaa laavulle....
2180202.jpg
tässä maisemaa loppulenkistä kun aurinko alkoi jo laskea...
Muutaman tunnin kotona malttoivat nukkua, taas täällä on meno päällä :(
Äsken saivat oikeat gourmee ateriat: kuivamuonan lisäksi laatikkojen loput, pari siivua kinkkua kumpainenkin ja lisäksi vajaa paketti maksapateeta ja päälle raejuustoa ja A-piimää.
Petukin söi lähes kaiken, varmaan pieni nälkä kuitenkin tuosta lenkistä tuli kun aamulla ei syöny mitään.